sourze.se

Kayo näckar, Micke garvar

Det var ju ingen högoddsare att det skulle bli liv om Kayos näckande i Café. Och jag garvar häcken av mig, så roligt tycker jag det är :

Utdrag från min ICQ-logg:
2002-06-15, 15:03, J-Star: Haha. Kayo är med i nästa Café. Nu blir det säkert liv igen. :

Knappa 6 timmar senare har kära Kajsa infriat min profetia. Jag tycker det är så jätteroligt att jag ler från öra till öra.

Retoriska frågor kan vara farliga. Kajsa säger att hon undrar "varför en framgångsrik och till synes stark och vettig kvinna väljer att klä av sig". tja Kajsa... vad sägs om följande svar: Hon kände för det... och hon struntade fullständigt i vad du tycker om saken.

Och vad finns det egentligen att klaga på? Vi vet att hon inte behöver extra uppmärksamhet nu direkt efter melodifestivalen, så man kan inte hävda att hon gjort det för att boosta en dalande karriär. Vi kan inte klaga på upprätthållande av knasiga ideal för hon är 38 och har inte silikonförstärkt byst. Hon har klart och tydligt förklarat att hon tyckte detta var SKOJ så ingen kan hävda att hon blev tvingad av ett eller annat skäl.

Skoj ja... jag tror Kayo har skitkul nu faktiskt. Tidningarna slår på stora rubriker... Kajsa och många med henne blir till sig... en massa människor letar efter något att hugga på... men det finns inget att greppa om. Kayo vet detta med säkerhet. Hon vet att hon kan gå rakt igenom detta och precis som jag garva häcken av sig... för det finns INGEN som kan göra något åt henne. Kvinnan har attityd så det räcker till en hel landsända och hon har just skickat ett stort fint "Fuck you" till alla som tror sig kunna säga vad hon får eller inte får göra. Det är roligt att se. Riktigt uppfriskande faktiskt :


Om författaren

Författare:
Michael Karnerfors

Om artikeln

Publicerad: 16 jun 2002 15:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: