sourze.se

Vi ses i semifinalen, Danmark!

Mötet mellan Sverige och Danmark är uppskjutet till onsdagen den 26 juni kl 13.30 när det är dags för semifinal. Då blir det riktigt spännande!

Sverige gjorde det. Spelade oavgjort mot Argentina, och var väl egentligen närmare 2-0 än argentinsk reducering. Hade Zlatan fått komma in tidigare...

De stackars argentinarna grät när slutsignalen gick. Inte på 40 år har de missat att gå vidare från gruppspelet. Tränaren har inget jobb kvar när han kommer hem och det är säkert inofficiell sorgedag i Argentina resten av dagen.

Nigeria gjorde sin plikt. England lyckades inte göra mål, trots sina stjärnor. Det blir en munsbit för Danmark att ta sig vidare.

Sverige blir tvungna att besegra Senegal, och jag har lite blandade känslor inför den matchen. De gjorde trots allt en fantastisk match mot Frankrike och visade varför just de skulle vara med i detta VM. Men en vinst på Sveriges bekostnad, nej det tror jag inte på.

I kvartsfinalen står Japan för motståndet. Danmark möter Brasilien. Sedan besegrar vi danskarna i semin och finalen, jo den blir mot Italien.

Vem vinner?

Sverige, förstås!


Om författaren

Författare:
Sanna Parkell

Om artikeln

Publicerad: 12 jun 2002 11:35

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: