sourze.se

Rädda Sverige!

Läs Kalle G! Det är det bästa som skrivits på Sourze.

Kalle G:s kommentar till Carola Ulups artikel om Familjen Flinta är en suverän beskrivning av Sverige idag! Hans klarsynta ord förtjänas att läsas av alla våra hycklande, förnöjda och till och med "stolta" politiker av alla färger. De borde läsa och försöka förstå hur allvarligt läget är i "de-vanliga-människornas-Sverige".

Kalle G: "Alla ska göra karriär! De få barn som föds stoppas in på anstalt, helst före ett års ålder så att vi slipper se, höra eller ta hand om dem. 5-åringar som har stringtrosor och bantar. Tonåringar som tar livet av sig för att de har för små bröst eller saknar magrutor. Vuxna stressar tills de bara kan sitta apatiskt och strirra på väggen de sprungit in i. Våra gamla dör av liggsår eller giftig soppa, ensamma i sin egen avföring. Evolution var det ja..."

Svenska politiker är en ynklig samling ja-sägare som försöker inbilla varandra att allt är bra i Sverige. Hur mycket vi vanliga människor än försöker väcka dem till insikt, så verkar det dömt att misslyckas.

Om vi inte hejdar dem kommer de att driva allt till det bittra slutet, när ingen svensk längre vet vad mänsklig kärlek och omtanke är för något. Kanske kan de slå upp det i någon ordbok?

Familj? Var det något som farmor och farfar hade?

De gamla är de lyckliga - de är på väg härifrån. Värre är det för barnen - de har den mörknande framtiden framför sig.

Vakna upp - se Sverige som det är! Rädda Sverige innan det är försent!

Alla som tycker som jag kan väl maila till sin partiledare och citera Kalle G!


Om författaren

Författare:
Monica Bodling

Om artikeln

Publicerad: 31 maj 2002 14:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: