sourze.se

Bajs, kola och falukorv på Spy Bar

CG är farsa till CP.

Insmord i bajs gick jag på Spy Bar en helt vanlig torsdagskväll. Jag kramade om dörrvakten. Han blev glad och slickade lite bajs från min kind. Jag visslade en munter visa, jag gick upp för trappan och tvättade av mig med champagne. Doktorn kom och formade en liten sträng kola på bardisken med sitt konnäsöör-kort. "Här snorta!" Och så slängde han lite med sitt härliga rastahår. Jag var lycklig.

Då kom Peter Wahlbeck. Han mumsade på en gigantisk falukorv, nästan lika stor som hans penis. "Här smaka!" Och falukorvsbitar sprutade ur munnen på honom. Jag avböjde. Då blev han arg och bet mig. "Du smakar som CP!" Sade han. "Vadå CP?" Jag var perplex. "Som Carl-Philip. Om hans farsa kallas CG så borde han väl kallas CP?" Jag tror aldrig någonsin Carl-Philip ätit Wahlbecks falukorvspenis. Och allt är egentligen Wallenbergs fel.


Om författaren

Författare:
David Olsson

Om artikeln

Publicerad: 27 maj 2002 16:51

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: