sourze.se
Artikelbild

Sex med pizzasalladsbudet

En kort berättelse med porr i.

Här hemma i Uppsala har vi ett pizzasalladsbud. Han kör ut pizzasallad till folket. Nu ska jag berätta om min hund Rammstein som hade sex med pizzasalladsbudet.

Tiden var ungefär nio prick en vanlig tisdagsmorgon. Vi hade knarkat som vanligt. Plötsligt ringde det på dörren. Jag öppnade i spänd förväntan. Jag trodde det var Klas från Frälsningsarmén. Han brukar använda dagskassan till att köpa fultjack av en skummis utklädd till Skalman på Stora Torget. Men det var pizzasalladsbudet. "Här kommer pizzasallad", sade pizzasalladsbudet och kastade äcklig gammal pizzasallad rakt i mitt ansikte. "Fy fan", nästan skrek jag och drämde till pizzasalladsbudet i magen. Han vek sig och jämrade: "Kattstånd, kattstånd." Det var verkligen för ömkligt.

Min hund Rammstein är lobotomerad. När han såg pizzasalladsbudet ligga så där intagande på knä och mumla "kattstånd" så blev han alldeles till sig av kåthet och beslöt sig för att bestiga pizzasalladsbudet. Tänkt och gjort. Det var verkligen inte min mening att det skulle gå så illa för pizzasalladsbudet, men åker man omkring och kastar äcklig pizzasallad på folk får man faktiskt skylla sig lite själv. Jag försökte ändå avlägsna Rammstein från pizzasalladsbudet och avbryta det frenetiska juckandet.

Jag lyckades och gav jycken råttgift. Då kom Klas. Han hade med sig lite syra och för att bli kompis med pizzasalladsbudet igen, så bjöd vi honom på knarket och gick ut i solen och åt glass med snor på.


Om författaren

Författare:
David Olsson

Om artikeln

Publicerad: 14 maj 2002 13:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: