sourze.se

Vi som skjuter människor i magen

Du skall icka dräpa eller slåss eller utdela knytnävar men poliserna får göra det. För dem är det helt jävla ok. Hycklarnas Cirkus del 6.

Snutjävlarna:

Lag och ordning ska råda. Det är poliskårens allmänna mening, så är det och så ska det vara - annars fängelse eller böter. Ingen människa ska slå någon annan, ingen ska stjäla eller våldta, göra inbrott eller slippa betala skatt. Det finns inget brott som är ett bra brott utom ett benbrott orskat av en snut.

Det tycks mig vara det största hyckleriet någonsin när en polis använder våld. Svenska rättssystemet, precis som många andra i väst, baseras nästan helt och hållet på kristendomens ska och inte ska göra. Och jag vill minnas att Han den där sa att du ska icke dräpa och med det menades även att du icke skall skada.

Det låter väl schysst, vi är väl alla med på att det är fel att skada andra människor. Bra, då är det en lag. Man får inte misshandla någon. Vi ser till att någon håller i det så att alla följer den här lagen, bra, vi ser till ett rättsväsende där man döms om man har gjort någonting fel, bra, vi ser till att det finns personer som håller koll på att alla gör som de ska och inte slår varandra, bra, vi kallar dem poliser, bra, de slår själva andra människor, NEJ, inte så bra, oj, nu blev det fel, system overload, någonting är fel. #¤#¤##

I begynnelsen var det snutjävlar och de slog och misshandlade och påstod sig göra rätt. Men det är skitsnack, poliserna är nog bland de största hycklarna eftersom de säger att man inte får göra fel och sen gör de själva det genom att skjuta folk i magen och andra i ryggen och misshandla uteliggare som nog har så stor chans att göra motstånd. En grupp av hycklare vars utrotning man borde prioritera är den grupp som finns bland poliserna, snutjävlarna.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 25 apr 2002 13:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: