sourze.se

Kan Sourze överleva?

Äktenskap eller bara knulla runt, två och ett halvt år utan skott i råttan, se där exempel på ett par dagar rubriker i Sourze.

Jag skrev en artikel den 11 mars i Sourze där jag framförde tvivel på att Sourze kunde överleva om man inte tonade ner rubriker av typen "Klarar man en avsugning om man är täppt i näsan?" Jag tyckte det vore synd om Sourze missade tidernas chans att bli en toppintressant plattform för de politiska ungdomsförbunden.

Höstens valrörelse kommer säkerligen att bli en av de häftigaste på mycket länge med tanke på att extremgrupper på både höger- och vänstersidan kommer att dyka upp och skapa debatt. Tänk vilket nyskapande debattforum Sourze skulle kunna bli om man släppte fram ungdomsförbunden och gav dem fritt spelrum.

Hittills tagna initiativ av Sourze bådar naturligtvis gott, men frågan om till exempel Maud Olofssons frisyr eller kläder i en tevedebatt borde kunna lämnas därhän till förmån för hennes politiska apell. Sourze har chansen att synliggöra både sig själv och våra nya och friska kandidater från de olika ungdomsförbunden i den kommande valrörelsen.

Men fortsätter man i samma takt som under särskilt de senaste veckorna att bara tugga om köns och sexord i var och varannan rubrik så kan nog inte ens den mest optimistiska tro särskilt mycket på Sourze möjlighet att överleva.


Om författaren

Författare:
Stig Gustin

Om artikeln

Publicerad: 25 apr 2002 09:34

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: