sourze.se

Sossarna gör Sverige sjukt!

Läs artikeln som varnar oss!

Sossarnas politik gör barnen och föräldrarna sjuka!
Föräldrar tvingas sjukskriva sig för att skydda barnens hälsa!

Rapport efter rapport från psykologer och läkare visar att barn under två - tre år tar skada av dagis!

Jag och många andra föräldrar och far- och mor-föräldrar har i tjugo års tid försökt protestera mot sossarnas "Krossa-familjen-politik". Men ingen bryr sig om att lyssna på våra svaga röster. Göran Persson har viktigare saker för sig.

Men nu har vi fått hjälp! DN har publicerat flera artiklar som visar att vi har rätt i våra protester. Sossarnas politik gör barnen sjuka, barnfamiljerna mår dåligt och hela vårt samhälle påverkas i negativ riktning.

"Förskolan gör barnen sjuka" skriver DN 020326. Det är bara ett av hundratals exempel på varningar som vi fått de senaste åren.

Citat ur artikeln: "Låt barnen bli minst två år innan de börjar på dagis - med tanke på de stora barngrupperna."
"De kroppsliga sjukdomarna astma, allergi, barnfetma och diabetes har ökat."

"De ser också en - skrämmande, säger de själva - ökning av hyperaktiva, explosiva barn som får diagnosen adhd. Även Aspergers syndrom med svårigheter att avläsa socialt samspel ökar. - Det är dags för en larmrapport, det är viktigt att vi ger tydliga signaler, säger Monica Olsson och Jan-Olof Bodén, som är psykolog och chef för Solna och Sundbybergs BUP."

"Förskolan är för tuff för många barn, säger hon. Om föräldrarna har valmöjlighet så bör de vänta tills barnen är minst två år."

"Glappet mellan den nära kontakten mamma-barn och att sedan, plötsligt, äta och sova i en grupp på över 20 blir för stort. Barn som behöver mer stöd än andra får det inte. Uppenbara risker finns att de blyga lämnas åt sig själva, och att de explosiva får härja fritt."

"I förskoleåldern ska människor lära sig det grundläggande sociala samspelet, att lyssna, dela med sig, vänta på sin tur, tolka och tyda, behärska sina impulser. Den stress och brist på marginaler som finns utbrett på flera nivåer i dagens samhälle drabbar de små barnen som behöver tid och omsorg. Dagens småbarnsföräldrar behöver utrymme och tid för sina små barn."

"Våldet, grymheten och hänsynslösheten är det största hotet i samhället i dag, säger Monica Olsson. Jag tror inte att någon är född sådan, vi föds alla med empati, men den måste vårdas."

Så långt DN.

Nu borde ingen kunna blunda längre! Så här får vi helt enkelt inte hantera våra barn!

Ska vi behöva ännu fler larmrapporter innan vi förstår att det är allvar och dags att säga: STOPP!

Vem bär ansvaret för att de små barnen skadas? Är det föräldrarna? Nej, de är maktlösa!

Vad kan de fattiga föräldrarna göra för att skydda sina små ettåringar? Inte mycket. Utan pengar finns ingen valfrihet.
Sjukskrivning har för många blivit den sista desperata lösningen. Ingen vet idag hur många som är sjukskrivna på grund av sin oro för sina barns hälsa!

Ansvaret kan inte ligga hos några andra än socialdemokraterna, som ju med fanatisk envishet vägrar ge föräldrarna valfrihet.

Detta är utan tvekan den största skandalen när det gäller barnens fysiska och psykiska hälsa i Sverige i modern tid!


Om författaren

Författare:
Monica Bodling

Om artikeln

Publicerad: 08 apr 2002 09:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: