sourze.se

Pernilla Wahlgren, sexig? Knappast!

Tidningen Cafés läsare har gjort det igen. Visat hur korkade de är. De har valt ut ännu en riksbimbo.

Hur sexig är Pernilla Wahlgren på en skala från blå till röd. Inte alls! En kvarleva från åttiotalet som vägrar ge sig. Det är hon och Kylie Minogue som är värst, över trettio men tänker inte ge upp än. Lägg ner.

Till råga på allt blir Pillan vald till Sveriges sexigaste kvinna. Själv är hon nöjd. "Nu kan ju inte mediafeministerna inte bli sura, jag är ju mamma och sexig". Mamma kanske, men fan inte sexig.

Men som tur var så är hon ju inte bara en bimbo med stora bröst som bara vill visa sig naken påstår Pernilla. Samma artikel pryds av en bild där hon sitter iförd enbart en blågul banderoll med fransar på. Inte bara mamma. Osexig, korkad också.

Behöver jag skriva mer eller gör jag mig förstådd. Tänker inte dra ut på den här artikeln mer. Tidningen Cafés läsare är korkade. Därför väljer man en korkad sexigaste kvinna som gör korkade uttalanden. Korkat OCH osmakligt.
Tack!


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 08 apr 2002 11:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: