sourze.se

Entrepenörens vånda

Hur arbetsglädjen dör i kompetenshysterin.

Hej!
Jag är en etablerad entrepenör med offensiva ledaregenskaper som söker nya utmaningar inom vitala affärsområden. Min längd är 191 cm och jag har alltid seglat golf. När jag via mina nätverk fick höra om Er tvekade jag inte, utan blev genast intresserad. Låt mig berätta lite kort om mig och min profil.

Jag besitter kompetens och erfarenhet inom ett brett spektrum. Alltifrån GroupManegement, TeamBuilding, Kundsupport via Creative DirectingCD till customer relation management CRM och SMS Seat Manegement Structuring. Min fund i karriären är teknisk examina med humanistisk påbyggnad inom omvärldens snabbast växande marknadssegment omsorg, IT, telecom ,media ,biomedicin, konstruktion, enrependad, rektrytering.
En av mina framträdande egenskaper är självgåendet och jag jobbar gärna självständigt med stora kundsgrupper, men besitter även bred social kompetens som jag utnyttjar i allt från ledarorienterade situationer till mer försäljningsinriktade situationer. Min djupa människokännedom och empati leder omedelbart till kunds förtroende och en utpräglat hög marginal på positivt avslutade kunder. Jag vill i detta sammanhang även poängtera min bredd och erfarenhet av kulturellt skilda befolkningsgrupper och rör mig otvunget bland svenskar och invandrare, kvinnor och män, ung som gammal, såväl fattig som rik!

Mina främsta intresseområden ligger inom mervärdesanalys och nationell/internationell expansion. Inom dessa segment gillar jag att utforma marknadsstrategier och produktionsmetoder med hjälp av därför avsedda verktyg. Jag är duktig på att identifiera processer och se sammanhang inom de strukturer som en framgångsrik organisation bygger på. Glädjen i ett framgångsrikt mentorskap kan inte mätas inom ramarna för ledarens roll. Lagandan bygger på gruppens känsla och gemensamma valideringsmöjligheter, därför ger coaching en stimulerande återkoppling till ledarna och stärker gruppidentiteten. Resultatfokusering är för mig en självklarhet och ett ofta förbisett observandum, men, som efter IT-branchens regression åter tagit plats i fokus.

Jag är en utpräglad lagspelare med en intuitiv känsla för gruppens dynamik och underbygger en kompisanda bland mina anhöriga och vänner. Jag är mycket omtyckt och försöker stödja mina arbetskollegor i deras dagliga värv. Jag besitter en naturlig auktoritet som leder till en spontan, intuitiv, direktkontakt med andra människor. Detta utnyttjar jag som sagt både på det privata och profesionella planet och både får, och ger, förtroenden till kunder och vänner som ökar deras känsla av betydelse. Konkurrensfördelarna härvidlag kan inte nog understrykas.

Jag tycker om att hålla många bollar i luften och och är utpräglat noggrann i mitt arbete. Jag lämnar ingenting åt slumpen. Jag är fokuserad och målmedveten. Trots detta får jag ofta höra av min omgivning att jag är kreativ och spontan. Jag ser inget motsatsförhållande i detta, utan utnyttjar dessa poler i min läggning till att maximera mina fördelar i konkurrensutsatta miljöer och situationer. Jag är välbalanserad och harmonisk och detta smittar av sig på min omgivning som gärna, och ofta, både ler och skrattar i min närvaro. Jag trivs med att ha trevligt med mina goda vänner och har njuter i sociala sammanhang!

Jag är anspråkslös och ödmjuk inför svårigheten att komma till för försäljaren. Emedan jag i min karriär förvisso har upplevt både med och motgångar, kan jag numera stolt sträcka på mig och säga: -Ja, jag har lyckats! Det sublima välbefinnande jag upplever i min livssituaion som entrepenör/ledare/försäljare vill jag dela med mig till andra och jag tror fullt och starkt på individens skapande kraft och förmåga till utveckling hos gruppens styrka och potens. Eller som Deepak Chopra uttrycker det "Every experience that we have is unique to us, because at some deep level we make an interpretation of it..."

Vad kan ni då erbjuda mig? En central fråga! Nu när ni vet litet mer om min person och kompetensprofil ökar förväntningen! Eftersom jag leds av min nyfikenhet och vilja till skapande, hyser jag största förtroende för att ni hittar en lämplig position för mig inom er organisation. Ni och jag tycks hysa en liknande syn på individens roll i ledarskapsprofilen och tillsammans kommer vi finna lämplig form för samarbete som gagnar våra gemensamma intressen! Detta är min fasta övertygelse!

Mina välunderbyggda nätverk från tidigare verksamheter kan även leda till omfattande synergieffekter vid eventuellt samarbete. Jag har en bred potentiell kundbas att stå på och förstår till fullo den djupa, meditativa innebörden i begrepp som CRM, CMS, MLM, PTP, EET, ABM etcetera.
Får jag bara avsluta med en av mina mest citerade sentenser. Den lyder: "By using the results of this analysis, the consultants will develop marketing plans that are based on customer behavioral features.".
Med förhoppning om en härlig vår och ett framtida samarbete!
Sebastian J. Edelfedt
-Carpe Diem


Om författaren

Författare:
christian toll

Om artikeln

Publicerad: 06 apr 2002 19:09

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: