sourze.se

Exit SHQ

Med hänsyn till den tilltagande moraliska och kvalitetsmässiga dekadens Sourze fått genomlida på sista tiden vill jag här med förklara att jag tar timeout från Sourze.

I stället skriver jag för andra blaskor. Jag kanske bara skriver och skickar vanliga e-mail.

För er som vill fortsätta läsa mig så kontakta mig på
shadowstrikerbigfoot.com

"En nolla med ett ölglas" får fortsätta där.

Det är för mig ett mysterium hur man kan skylla på personangrepp som skäl för att slippa ta en jobbig debatt och sedan befordra samma låga beteende till godkänd argumentationsmetodik bara för att måltavlan för angreppen offentlig person.

"Vi kommer att ändra våra publicistiska regler och förtydliga att Sourze-skribenter och privata personer ska skyddas från personliga påhopp, men att offentliga personer inte lyder under samma skydd."

Ja, jo. Det är klart att jag själv får mer skydd och kan kalla statsministern för en Storpotät och påskina att finansministern har gjort Karisma bypass-operation. Men det är JUST sådant som INTE skall beskyddas eller accepteras! Jag har kallat offentliga personer för både det ena och det andra och sådant skall INTE uppmuntras eller bli en del av några vedertagna publicistiska regler.

Man skall inte behandla någon som man själv inte vill bli behandlad. Offentlig person eller inte. Lärde dig inte dina föräldrar dig det Ann?

Sourze hade kunnat blivit annorlunda och det började så. Därefter var det som om sexrubriksdebatten vi hade blev en profetia om den knullfixeringscirkus som de kommersiellt och sexuellt understimulerade damerna på Tjärhovsgatan säljer plåtar till.

Vad hände? Det började så djävla bra. Belinda började som kärringen mot strömmen. Gör vågorna, sade Belinda i strömmen, surfa inte på dom. Ann puffade upp silekonrumpan på surfbrädan och svängde färden 180 grader, började surfa och detta med klassisk mediehorerimetodik. Förlåt, Ann, men du är väl en offentlig person right?

Jag har svårt att hålla mig borta från debattduellerna och spänner säkert på mig revolverbältet när de blir för mycket.

När Fredrik Fribergs pricipbaserade och heeeelt opolitiskt debatterande kommit allt närmre Mao och Stalin. När Lasse Frank, Croner, Jomshof, Exec, Zarga och Knut J blivit sourzeprofiler. När dessa eller andra vandrande monument för låga drifter är de som drar läsare. Ja då rycker jag nog fan ut.

Tills dess pallar jag just nu inte att blanda Per Poulsen med Pias Penis eller Marcus Priftis med Muffhår Hivis. Det är inte intellektuellt eller emotionellt hygieniskt.

Det är klart att man sälja prenumerationer med "kommersiellt tänk" men hur mycket har ni då inte sålt er själva?

"Äsch, vad fan det är ju bara att visa sex heluppslag på 20 fittor direkt så slipper vi hålla på och tramsa, ta genvägar och hyckla".

Arne Malmberg under redaktionsmöte på 60-talet för herrtidningen "Vi män". Fritt reciterat ur Jan Guillous "Det Stora Avslöjandet".

p.s. Oh yeah. the shades gone off for once new picture.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 27 mar 2002 11:01

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: