sourze.se
Artikelbild

öijer & bukowski & lundell & jag

let it flow let it flow let it flow

& jag kommer in & dom e på mej direkt & ryter & säger att dom där &:en har du snott från öijer & jag låtsas först inte höra men tänker att vafan dom ska få svar på tal så jag undrar högljutt om symboler och bokstäver plötsligt fått ägare & öijer för mej e bara ett stort hår & & & TERROR & de e möjligt att han e en stor poet men jag gillar inte poesi & då undrar en annan hur fan jag kan säga nåt sånt när jag själv skriver & jag säger att det var jävligt lätt jag bara sa det & då undrar han om jag ändå inte gillar någon poesi överhuvudtaget & jag svarar att den poesi jag gillar finns inte i böcker den skrivs på väggar & jag gillar speciellt "vill du knulla? ring 7644553" & "jag kom jag sket jag torkade" & då påstår dom att jag e inspirerad av bukowski & lundell istället & då blir jag så förbannad att jag e tvungen att be dom hålla käften INGEN SKA SNACKA SKIT OM DOM SNUBBARNA för bukowski e min farsa & uffe e min brorsa & då kommer snuten & ska arrestera mej för nån har ringt & sagt att de e en påtänd lirare i lokalen som e helt galen & de e jag så dom testar mej & hittar absolut ingenting i varken urin eller blod så dom e tvungna att släppa mej men undrar först va jag e hög på & jag säger att jag e hög på livet & människans bortglömda möjligheter & kapacitet & fantasi & dom säger att jag flippar & sen undrar dom om de heter flippar eller möjligtvis flipprar & jag svarar att de får dom bestämma själva ett eller två r spelarr ingen rroll jag är ingen jävla gurru sen vet jag inte vart jag ska ta vägen så jag tar upp mitt plockepinn & släpper de på golvet för att kolla åt vilket håll jag ska gå & de e en jävla massa håll de men jag hinner inte bestämma mig för en svensson kommer fram & undrar om han kan få titta in i mitt huve & jag säger att de går väl bra ska bara öppna lite så jag plockar upp kniven & karvar till ett hål så han kan titta in & han blir livrädd & säger fy fan & kallar på sina polare & dom kollar in och säger jisses & herrejävlar & sen skriker dom att HAN SKA UT UR LANDET & HAN SKA IN PÅ KUMLA så då säger jag att dom får bestämma sej & då börjar dom puckla på mej & jag hjälper dom & snittar mig i vaden med kniven & ger dom salt & dom strör & blir glada och nöjda & jag känner att visst e de skönt när man kan göra människor tillfreds & efteråt ångrar dom sej lite & undrar om jag mår bra & jag säger att jag mår skitbra & skitdåligt men att det i vilket fall som helst känns bättre nu


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 13 mar 2002 09:20

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: