sourze.se

SVT har ingen trovärdighet kvar

Hur fasiken kan SVT påstå att de sparkar Perstad för att skydda sin "trovärdighet"? Den har de ju för länge sedan bränt.

SVT har kallat till sig Carl-Ingemar Perstad - programledare för Trafikmagasinet - för att sparka honom. De påstår att de gör det för att skydda sin trovärdighet. Min motfråga är: Vilken djävla trovärdighet?! Ni har ju ingen.

Samtidigt som programledaren för ett av de få public service-program som fortfarande är värda namnet skall sparkas springer sensationskåta sprätt-tuppar som Janne Josefsson runt och gör så kallade "undersökande journalistik" i "Uppdrag granskning", ett urlöjligt försök till att klona "60 minutes". Detta utan någon som helst självdistans eller självkritik.

Program som "Debatt" försöker låta seriösa... men till och med SVTs egna mediagranskare konstaterar att sådant inte är annat än välregisserad show där man tar in människor som är åsiktsstereotyper som ska bråka med varandra.

Och i detta läge pratar SVT om trovärdighet?! Get real... Visserligen för att jag varit snäll pojke som alltid betalat TV-licens... men nu börjar till och med jag att tröttna.


Om författaren

Författare:
Michael Karnerfors

Om artikeln

Publicerad: 13 feb 2002 15:26

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: