sourze.se
Artikelbild

Till mitt hjärtas Malin

Det finns saker, och det finns pengar...
Men det finns bara en kärlek!

Man kan aldrig veta vem som kan förändras. Saker och ting förändras - varje dag. Ena dagen kan man vara en cynisk skribent som inte vill annat att såga alla och lägga fram argument varför världen är en oduglig pisspöl, och hur man själv hade kunnat styra den bättre - om man bara fick makten. För att nästa dag upptäcka att man har mött en helt underbar kvinna.

Alla kan förändras, oavsett vad Du tror. Som en blixt från klar himlen kan DIN kärlek komma och värma ditt hjärta, och forma den till en klump som trånar efter din kvinna. En kvinna som trollbinder ditt hjärta, och drar det efter sig - tills du inser att utan hennes kärlek finns inget syfte med livet.

Livet blir inte bara bättre av kärlek, utan lättare. Man upptäcker vad det viktiga i livet är... Inte att lägga all sin tid här på Sourze, eller gå i skolan eller knega på ett i slutändan - meningslöst jobb. Utan att visa kärlek till andra och då bli mottaglig för kärlek. Och i synnerhet visa kärlek till din hjärtas härskare.

Innan ni replikerar med några förutfattade meningar för jag vet att människor är bra på det, speciellt på Sourze, tänk till: Vad är det viktigaste i livet för dig? eller snarare: Vad är lycka för dig?... Pengar? Så du vill bli älskad för din rikedoms skull, eller... Makt? Så du vill bli älskad för din makt skull, eller... Som du märker är allt bara "verktyg" för att uppnå den underbart ädla kärleken.

Naiv? Javisst. Men varför sätts det i negativt sammanhang när det gäller kärlek? Naiv betyder ju trots allt okonstlad. Vill man ha äkta kärlek eller en konstlad sådan! Jag väljer det första, jag väljer äkta kärlek... För det är med läppar av honung, som hon lämnar magiska spår på dina läppar. Du kan hitta en kvinna som förlorat sin tiara, och glömt att hon är en prinsessa. För det är hon, i dina ögon är hon allt på en gång. En sagolik kvinna som är värd all din kärlek som du kan uppbåda.

...jag är övertygad om att jag har funnit mitt hjärtas kvinna.

hon heter Malin.


Om författaren

Författare:
Emanuel Sidea

Om artikeln

Publicerad: 29 jan 2002 17:05

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: