sourze.se

Skvaller från down under

Elijah Wood, Kylie Minogue, Robbie Williams, Nicole Kidman med flera.

Vi startar med Elijah Wood, på allmän begäran. Elijah Woodhar inte pratat med sin pappa på väldigt länge och inte sett honom på över 6 år.

Allt enligt hans pappa som säjer att Elijah Wood ringde upp honom för någon vecka sen. Det är foton på både honom och hans pappa, bägge ser ut som hobbitar. Konstigt att varje gång någons barn blir kändis så dyker den förälder upp som inte haft kontakt på många år. Pappan flyttade för många år sen och lämnade Elijah Wood och hans syskon till deras mamma som har varit både mamma och pappa för barnen men skött barnen perfekt och fått dom att växa upp till exakt det han ville att dom skulle bli, och absolut inte till party-lifestyle.

Inte ofta man ser exxet berömma sin före detta för barn- uppfostran, här får Elijah Woods pappa en stor guldstjärna. Fast å andra sidan så vet man ju aldrig om dessa historier i tidningarna är sanna eller inte. Det kanske har varit en journalist-wannabe och ringt på dörren och pappan har sagt "No comments" och sen så hittades historian på. Fotot på pappan är inklippt och ser gammalt ut, hade han verkligen gett en intervju så borde det ju vara ett färskt kort där han ser ut att verkligen vara med på en intervju.

Hör sen på radio här att Robbie Williams inte är känd i USA och att ingen där vet vem han är. Att han försökt göra en amerikansk karriär genom att sjunga med Nicole Kidman som ju är en av USAs största älsklingar när det gäller skvaller i pressen. Skivan han gjort med Nicole Kidman har inte ens släppts i USA så där gick hans flört försök inte hem.

Läser vidare att Nicoles Kidmans skilsmässa från Tom Cruise är inte det enda molnet på hennes himmel då hon både fått missfall och varit och gjort ett cancerprov. Hela hennes helg har varit i stor spänning då hon väntat svar på cancerprovet. Hennes mamma har haft bröstcancer och detta gör henne speciellt orolig för sin egen hälsa.

Senare hör jag på radio att hon gått ut och begärt skadestånd för att man skrivit detta som inte är sant och bett att den som skrivit detta ska betala pengar till inte henne utan till en bröstcancerfond.

Tom Cruise har haft ett gräl med sin nya flickvän Penelope Cruz och hon har åkt hem till sej själv för att hon anser att han har för mycket kontakt med sina och Nicole Kidmans adopterade barn och hon anser att han mĺste kapa linan och gifta sej med henne och skaffa barn, riktiga barn inte adopterade som med Nicole Kidman.

Liz Hurley som är gravid med Steve Bing, även kallad Steve Bing Laden, har bett sin före detta pojkvän Hugh Grant att vara med på förlossningen men han vägrar. Steve Bing har gått ut till press och sagt att han inte hade någon fast relation med Liz Hurley och att det nog kan finnas andra som kan vara pappa till det väntade barnet.

Det skrivs om Kylie Minogue i varje nummer av skvallertidningarna här nere, hon pekas ut att ha en affär med en man i det ena numret, samma tidning skriver i nästa nummer att hon varit ihop med samma kille en lång tid och det undras om det inte har köpts ring ännu.

Allt ovan är taget ifrån radio, teve och skvallerpress här nere och ihopblandat av mej. Jag har ingen som helst kontakt med ovanstående kändisar och har alltså inte en aning om det är sant eller inte. Men jag tror väl på media, eller?


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 18 jan 2002 09:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: