sourze.se

ErrorID: 55876541

Ett fel har inträffat, gå tillbaka och försök ige

Nej! Jag vill inte gå tillbaka och försöka igen. Jag vill till artikeln nu! Eller till "Min Sida" nu, eller till kommentarerna nu! Jag vill inte försöka igen för fyrtioåttonde gången. Jag blir alldeles frustrerad. Det kryper i hela kroppen, tårna krullar sig av irritation. Blir jättefrustrerad, vill vräka datorn i golvet, och bildskärmen och tangentbordet. Inte en gång till vill jag få detta felmeddelande! Jag vill läsa. Jag vill använda den lilla stund jag har över, till att läsa på Sourze, kanske skriva en kommentar, se om jag fått svar på någon kommentar! Jag vill läsa på Sourze, något annat än de där försmädliga fåniga två raderna:

Ett fel har inträffat, gå tillbaka och försök igen
ErrorID: 8987645433200000

Försöker en gång till och väntar, och väntar och neeeej!
Känner hur pulsen stiger, irritationen hamrar i ådrorna, knyter händerna, faan! Jag kommer ingenvart och tiden tickar nere i högra hörnet, modemet blinkar med röda dioder i rummet.

Provar en annan väg. Trycker på "Samhälle" väntar. Jo, sidan kommer upp, nej, jo, fast inte hela, bara bilden med vidhängande artikel - inte den jag ville läsa. Trycker "Samhälle" igen. Samma sak. Trycker "Kultur!". Och sidan kommer upp. Börjar få gott hopp nu. Pulsen börjar närma sig det normala. Väljer en artikel på måfå. Och. pulsen, irritationen, frustrationen slår i taket! Error! IGEN! Trycker "Min sida" loggar in, oj, fel kod! Tillbaka! Trycker koden. Rätt! Sidan kommer fram. NEJ!!

ErrorID: 999999999999999999999999999

Så jag lyfter bildskärmen med förvånande styrka, lyfter den högt över golvet, släpper taget! Ser i slow motion hur glassplittret stänker runt mina nakna fötter. Greppar därefter tangentbordet och hamrar det mot bordskanten så att tangenterna stänker runt i rummet. Slänger ut modemet genom fönstret och släcker slutligen lampan genom att pricka den med musen.

- - -

Bara en försynt liten fråga:
Är jag ensam om detta?


Om författaren

Författare:
Susanne Englund

Om artikeln

Publicerad: 04 jan 2002 09:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: