sourze.se

10 steg för att bli en bra människa

Är du trött på att vara dålig? Här får du en gratis guide till att bli en bra människa. I ett enkelt system i tio steg får du chansen att få ett bättre liv.

1. Börja banta. Det spelar ingen roll hur många kilo du vägde förut, nu är du fet. Titta bara på fotomodellerna. De tjänar jättemycket pengar och det gör inte du.

2. Sluta tro på tomten. Det är bara barnungar som tror på tomten och knappt ens de. Dagens barn tror mer på Digimon och Super Mario Bros.

3. Bli aldrig kär. Det räcker med one-night-stands och när du blir runt 25 så kan du alltid ragga upp någon gymnasieflamma och gifta dig med henne.

4. Ha inga ambitioner. Din kroppsliga energi ska inte slösas på besvikelser. Sikta på något enkelt som du vet att du kan istället, typ paketerare på Konsum.

5. Bli vän med dina föräldrar trots allt de har utsatt dig för. Det spelar ingen roll så länge du kan byta recept med din mor och byta däck på bilen med farsan.

6. Teckna en livsförsäkring så att du inte dör i onödan. Du vill väl att dina närmaste ska komma ihåg dig som en omtänksam person.

7. Rösta blankt. Det är onödigt att ta ställning om man inte får någonting för det. Det är bara idioter som lägger ner tankearbete på sådant, dessutom ger det celluliter se punkt 1.

8. Uppfostra dina barn till att tro på Gud. Eget tänkande är ohälsosamt och är den största orsaken till cancer.

9. Tänk över ditt liv och ta kål på alla som vill förhindra dig från att uppnå målen och genomföra handlingarna som beskrivs i denna i ovanstående punkter.

10. Kopiera denna lista till tio personer i din adressbok, ta betalt, 299 kronor per person, och skicka 70 procent av pengarna i form av ett inbetalningskort till nedanstående adress:

navid modiri
box 213
hisingen island
göteborg


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 04 jan 2002 15:32

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: