sourze.se

Min bästa vän hatar mig

----- Original Message -----
From: Drevlin
To: keeweelidstrom.nu
Sent: Tuesday, January 01, 2002 6:57 PM

Hej.
På senare tid har jag känt som du så många gånger sagt att du bara kommer och pratar med mig när du är lessen och nere och varje gång jag pratar med dig så känns det som om jag måste passa mig så jag inte säger något fel så att du blir sur. Jag orkar helt enkelt inte hålla på så längre. Också är det faktiskt som så att jag inte HAR så mycket tid till övers - du vet redan varför. Det kanske är som du säger att vi har växt ifrån varandra. Kan du nu vara så snäll att du inte mailar och ringer mig på ett tag? Jag orkar helt enkelt inte.

Dont think too bad of me.

//Tomas

----------------------------------

Andas

Död. Död. Död. Död. Död. Död. Död. Död. Död.

Det är knöligt i halsen, svårt att dra andetagen. Känner mig som Joey i Dawsons Creek i sista avsnittet. Inte sant. Inte sant. Det är inte sant. Jag skulle må så bra om du pratat med mig. Jag hade varit så snäll. Kan alla bara sluta låtsas som om jag är snäll och sen helt plötsligt vända sig ifrån mig, och säga att de inte orkar! Jag då, tror du jag orkar! Jag orkar inte! Jag kan inte! Kan inte andas.

Detta är inte Tomas. Inte min Tomas. Min Tomas skulle aldrig kunna säga så efter att ha läst de mail jag skickat. Men det är förvånande hur elaka saker människor egentligen kan säga. Bravo. Detta var verkligen den ultimata hämnden. Kunde inte tänkt ut det bättre själv. Flicka pojke kompisar. Pojke kär. Flicka inte kär. Flicka orkar inte, flyttar till på köpet. År går. Flicka pojke blir vänner igen. Pojke förlåter flicka, pojke LOVAR att han förlåtit flicka. Vänner vänner vänner. Pojke skiter i flicka. Fuck fuck fuck. FUCKING JÄVLA SKIT!


Om författaren

Författare:
Kee Leong

Om artikeln

Publicerad: 01 jan 2002 20:23

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: