sourze.se

Illustrerade ignorerade illusioner

Ja, jag har fattat det nu. Det spelar ingen roll vad jag skriver, hur jag skriver eller när jag skriver.

Jag kommer ändå ALDRIG att få nån illustration till mina artiklar på Sourze!!! Lika bra att acceptera detta trista fakta.

SNYFT!!!

Konstigt är det, men ändock sant! Om jag hade varit illustratör hade jag sett en massa möjligheter även med mina texter. Till exempel "Smaka på ditt eget kön!" - oj oj oj vilka konstiga bilder man kan få i huvudet. Eller Sourzesoppa eller varför inte: NÅGON AV DE ANDRA 15 BIDRAGEN.

Men inte då... Så nu har jag kommit på att jag får väl ta och illustrera dem själv då!!! Bra va!!!??? Så huka er gubbar och gummor för nu laddar hon om! Nästa år då jäklar ska ni få se på fyrverkeri och fåfänga!!! Näää, inte fåfänga kanske men färgsprakeri då... Jag ska måla mina ord i blod, svett och tårar mest glädjetårar då hoppas jag.

Där blev jag avbruten av att Ali från Sourze ringde!!! Kan man bli bönhörd direkt även om man inte är religiös!!!???hehehe Nä, skämt åsido så frågade han vad jag & familjen skulle göra i nyår för de ska skriva nåt om skribenterna och vad de gör i nyår!!!. Okej kul!!! Jag ska... äsch det får du ju läsa på Sourze iallafall så ge dig till tåls.

Tillbaka till illusionerna.
En del kan trolla med ord
en del kan trolla med bollar
en del kan trolla med jord
andra som det är synd om kan inte trolla alls...

En bild säger mer än tusen ord - sägs det. Klart att man kollar de illustrerade bidragen mer. Om man gjorde en undersökning på hur mycket bilden gör för intresset av artiklar skulle man kunna säga nåt vetenskapligt om detta, men tills det görs... så vet jag bara att det ökarklickandet på artiklarna med bild alltså. Inte exakt hur mycket... procent och sånt är ju krångligt...*s*

Ja, ja gnällspikerier!!! Ska ta saken i egna händer.

Så Gott Nytt År på er alla!!!


Om författaren

Författare:
Florence Hofvander

Om artikeln

Publicerad: 27 dec 2001 16:23

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: