sourze.se

Same shit, different name!

Varför bry sig om det var Ung Vänster som förstörde demonstrationen eller ej?

Jag bryr mig inte om det var Ung Vänster, KPMLr, RKU eller någon annan lös rödfärgad sammanslutning som förstörde demonstrationen för kapitalism i Lund.

Även om de som förstörde inte var sanktionerade av Ung Vänster så ska man vara mycket naiv för att tro att Ung Vänster inte på något sätt samarbetar eller stödjer organisationer som genomförde detta.

Vilka det nu än var så kan man vara säker på att de har en gemensam nämnare, de är någon form av socialister och det de representerar tydligörs genom deras handlingar.

Personligen tror jag inte Ung Vänster ordnade det rent handgripliga störandet av demonstrationen men de gjorde definitivt inget för att motverka den. Folk måste inse att Ung Vänster är den putsade versionen av de mer radikala vänsterorganisationer som förstör och vandaliserar. Ung Vänster består väl av moderata kommunister.

På samma sätt som Sverigedemokraterna aldrig skulle göra som NSF National Socialistisk Front och bli handgripliga i sitt motstånd mot invandrare så skulle Ung Vänster aldrig, som AFA, inför TV-kameror förstöra och vandalisera, dock är organisationerna lika avskyvärda för det...


Om författaren

Författare:
Daniel Somos

Om artikeln

Publicerad: 15 dec 2001 13:02

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: