sourze.se

Sista chansen

Det är nu absolut sista chansen.

Det är nu absolut sista chansen att komma fram med ett julkort till mej innan jul. Om ni skickar det senast i dag så kommer det fram den 24:e december. Den 24 december är en vanlig arbetsdag här så brevbäraren kommer precis som vanligt. Lite konstigt att inte kunna se Kalle Ankas julafton på teve. Har ingen aning om det är några speciella program här på juldagen.

Julafton är en sista bråttomdag här nere, min sambo kommer antagligen att få jobba ända till sena kvällen för att få så mycket som möjligt. Nu har jag bara ett enda problem, ska jag öppna mina få julklappar den 24:e i min ensamhet hemma eller ta seden där man är och vänta till den 25:e?
Jag har hittat en riktig julgran i Handelsträdgården, picea abies tror jag den hette, kallas även norsk gran, så den är väl godkänd för det syfte den ska fylla.

Fick igår besök av en igelkotte så det känns nästan som hemma, fast lite fel tid när jag ser den klädda julgranen vid ytterdörren och svalorna som flyger runt på himlen och jagar insekter samtidigt och vid yterdörren står tallriken med matrester till kotten. Om ni har ett julkort kvar som ni inte vet vart ni ska skicka så skicka det till mej, skriv er adress så får ni ett i retur med nåt lokalt härifrån.

God jul och Ett Gott Nytt År

önskar Suz

ps. på Sourze skriver man vad man vill...


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 14 dec 2001 10:15

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: