sourze.se

Är du aktivist - skjut dem du inte gillar

Ta en pistol i handen, rikta den mot önskat objekt och avlossa ett skott för att göra dig av med oönskad person.

Vem har sagt att våld inte löser problem? Det lättaste sättet att göra sig av med en person man inte gillar eller som inte tycker som en själv är ju helt enkelt att skjuta denne. Man får oftast inget blodstänk på fingrarna och så kan man använda sig av plasthandskar, slänga pistolen och sedan vara helt fri från misstankar. Det är skitlätt.

Jag fattar inte varför ingen lyder aktivisterna, de många hiphoparna och polishatarnas råd och skjuter en snut? Varför människor helt enkelt inte köper varsin pistol, riktar den mot huvudet på en blåklädd konstapel och trycker av. Det är väl inte så svårt?

Eller varför begränsa sig till poliser? Man kan skjuta alla som säger emot en, alla som inte tycker likadant. Vi skjuter frisörer som inte klippte oss som vi ville, tandläkare som borra för djupt så att det gjorde ont, lärare som inte gav oss godkänt, parkeringsvakter, föräldrar, cp-skadade, negrer, judar, svartskallar, rullstolsbundna, zigenare, homosexuella, muslimer, norrmän, skåningar, kristna, alla som läser den här artikeln och inte gillar den, alla mormödrar, alla knarkare, alla hemlösa, statsministrar eller det är ju redan gjort. Fan! Då skjuter vi alla förutom statsministrarna, alla som inte tycker som oss.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 30 nov 2001 21:53

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: