sourze.se

De som inte röstar ska hålla käften

Ni har rätt att vara tysta, allt ni säger kan och KOMMER att användas emot er...

Om man inte röstar så har man ingen rätt att yttra sig i någon fråga som har med politik att göra och eftersom det mesta i samhället som vi lever i idag är politik så får man hålla käften ganska ofta.

Valskolkare är värsta sortens odemokrater, när man begår detta brott på demokratin så avsäger man sig även rätten att uttala sig i debatt. Man har ingen rätt att säga någonting eftersom man med dennan anti-handling har visat att man inte bryr sig.

Hade en konversation med en vän till en vän till en vän. Jag talade väl om Socialdemokraterna och så här lät svaret:
- Nej för fan, Göran Persson är ju dum i huvudet, han fjäskar bara för väljarna.
- Vilka röstade du på i förra valet då? undrade jag.
- Rösta? Nej, det orkade jag inte.

Så tänk på det, alla ni som har funderat på att inte gå till vallokalerna nästa år, ni kommer att få vara tysta i fyra år. Varje gång ni ska prata så kommer jag att komma dit och be er vänligt men bestämt att hålla käften.

För varje ord krävs en handling. Om man bara klagar på saker och ting i samhället utan att skapa debatt i skolan, på arbetsplatsen i tidningen genom att skriva insändare, så kan man lika gärna hålla tyst för då är man en gnällkärring. För varje ord krävs en handling för att orden ska ha en betydelse så om man gnäller på Göran Persson utan att rösta så kan man lika gärna hålla käft!


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 28 nov 2001 17:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: