sourze.se
Artikelbild

Bevara Sverige osvenskt!

Vad är farligt med invandringen? Bli en världsmedborgare.

Som vanligt vid frukosten i morse åkte radion på.

En medelålders man med ett mycket svenskt namn talade i "Ring P1" om hur smart ett visst främlingsfientligt parti i Danmark var snabbfakta: det har varit val i Danmark och ett parti med främlingsfientliga åsikter har fått ett oroväckande stort mandat i den nya regeringen; Dansk Folkeparti. Hur smarta partiet och anhängarna var som kommit på att det inte går att förstöra Danmarks danskhet med en massa invandrare. Bland annat sa han att den vita rasen håller på att bli ett minoritetsfolk då "vi" endast utgör 10 procent av de färger som finns att välja mellan, men visst, alla skandinaver är ju inte "tokblonda" som han uttryckte det.

I vanliga fall brukar min frukost vara en mycket gemytlig tillställning, men idag satte jag både fil, thé och macka i halsen. På radion hör jag alltså denna man tala om att vi måste bevara vår blonda ras. "Bevara Sverige svenskt" typ.
Han talar om detta samtidigt som den "andra rasen" i den större delen av världen lever i total misär.

Tusentals barn dör varje dag av svält, 2 kvinnor i minuten bli våldtagna i Sydafrika, 30 000 barn varje 1 och ett halvt år blir våldtagna i samma land. En av mina vänner har flytt undan en regim i Iran. Hennes föräldrar vill inget hellre än att resa tillbaka till deras älskade land, men vågar inte för då kommer fadern i familjen att bli ihjälskjuten. När denna familj flydde ville de helst hamna i Tyskland eftersom deras släktingar bodde där, också av flyktingskäl, men de fick inte "plats" så de fick istället komma till Sverige där de inte kände en endaste själ.

När min iranske vän ska söka jobb vågar hon inte säga vad hon heter. Hon vet att hon inte skulle få något jobb då. Hennes enda chans att få jobb är genom helblonda svenska vänner. Jag skulle kunna sitta i timmar och rabbla upp exempel på människor av icke-svensk ras som blivit behandlade på samma vis, men det tänker jag inte för då kommer jag få sitta i timmar. För av egna erfarenheter spelar det ingen roll om du är färgad, har du den minsta gnutta finne i dig så är du heller inte lika varmt välkommen.

Hursomhelst.

Det mest otäcka i denna mans samtal var att han menade att det finns många, många svenskar som också är lika främlingsfientliga som de danska anhängarna till Dansk Folkeparti. Att människor i Sverige av svensk ras också vill stoppa invandringen.

Vad är det för j-la smygrasism jag hör???

Vi borde väl vid detta laget av den invandring som skett till Sverige vara införstådda med varför människor invandrar hit. Normalt funtade människor borde förstå att ingen FRIVILLIGT flyr sitt land. De flyr av en enda anledning, de lever i ett skräckens land där de varje kväll vid läggdags funderar på om de kommer överleva.

Tänk efter, skulle du fly Sverige frivilligt?

Vad finns det för anledning att stoppa invandringen? Vad är så fruktansvärt farligt med att det står Ahmed istället för Lena på namnskylten? Jag förstår inte på något sett människor som är rädda för invandringen. Kan vi inte bara acceptera att de gränser som ritats ut på kartorna bara är till för en slags struktur på det kaosartade så kallade jorden.

Jag erkänner, jag är inte ruskigt insatt i alla lagar och sånt vad gäller invandringen vad nu det är att erkänna?! men när jag hör män som denna man blir jag ruskigt förbannad och väldigt rädd. För män som han gör jorden till en farlig och otrygg plats att bo på. Ty det enda som skiljer oss åt är faktiskt hudfärg om ens det alla gånger. Kulturkrockarna borde vi bara se som positiv ny nyttig lärdom. Nej, blanda kulturerna; sill med cous cous, Hej Tomtegubbar med Ravi Shankar, midsommarkransen med turbanen.

Bevara Sverige Osvenskt och respekten för liv kommer öka och vi kanske en gång i en mycket långt-borta-framtid får se en värld där livet är det viktigaste.


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 21 nov 2001 11:12

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: