sourze.se

Bo Lundgren, jag är en tråkmåns!

Moderaternas partiledare har yttrat sig igen, inte på någon kongress utan i skojprogrammet "Snacka om nyheter".

Tack så mycket Bo Lundgren, tack så jävla mycket för att du helt och hållet har förstört mitt favoritprogram. I och för sig så började det hela med att Stellan Sundahl lämnade programledarposten för "Snacka om Nyheter". Denne humorns mästare och satirens guru gick bort och med honom dog humorn på kanal 1. Plötsligt visste man inte vad man skulle göra med programmet.

Så kom det tillbaks till tv-rutorna en söndagskväll, då med bland annat Bo Lundgren som en av gästerna och jag säger det rakt ut istället för Bo själv: Han är tråkig. Det skulle lika gärna kunna ha varit han själv som sa det. Även om han inte yttrade sig precis så var det exakt det han menade. Hans torra försök till humor fick enbart medspelarna att skratta ÅT honom, man tyckte synd om honom. Han spädde enbart på fördomen att politiker är grå och tråkiga.

Politiken har blivit patetisk, ledarna för de olika partierna visar upp sig i tv och försöker vara några de inte är. De kanske är folkliga men Göran Persson är inte mysig, Alf Svensson har ingen sångröst och Bo Lundgren är en tråkmåns. Han sa det faktiskt själv, nästan.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 20 nov 2001 10:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: