sourze.se

Egoism och dumma argument suger!

Jag kommer att fortsätta vara orealistisk. Dina idiotiska försök till argument biter inte på mig, Somos.

Tack, Daniel Somos för ditt intellektuella inlägg i debatten om Lava. Du har precis förstått vad det vara jag menade. Eller så är du så bakåtsträvande och enkelspårig och helt inkörd på att du ska ha det bra att du inte fattade ett skit.

Det jag menade var att det var bra att man tog ett initiativ att visa att staten verkligen brydde sig, att det inte bara vara prat och skitsnack som det brukar vara.

Och jo, det är större chans att ungdomar går ut och begår brott om det inte känner att samhället bryr sig om dem. Och jo, det är större chans att de är ute och hänger om de inte har någon annanstans att vara.

Och nej, alla ungdomar är inte intresserad av idrott och det är oftast den typen av ungdomar: som inte sportar, som inte är med i någon idrottsförening och har andra intressen, som begår brott. Detta eftersom det enda intresset bland ungdomar idag som för rikligt med uppmuntran och sponsring antingen är sport av något slag.

Och nej, jag vill inte vara realistisk, jag vill tro att det fortfarande finns människor som bryr sig, jag mår bättre av det.

Och nej, Daniel Somos dina argument biter inte på mig, jag kommer att fortsätta kämpa för det jag tror på även om du inte är med.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 19 nov 2001 13:21

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: