sourze.se

Gamla människor luktar ofta illa

Det går inte att göra sig av med stanken som sprids av alla gamla människor. Lukten är outhärdlig.

Rasism skrämmer mig inte. Svastikor och andra symboler finns bara på pappret, de kan inte göra mig illa. Min rädsla är starkast för gamlingar, gamla människor luktar så jävla illa och de försöker smitta andra med sin stank. Det gör mig rädd.

Smygrasismen i Sverige har nog aldrig varit mer påtaglig. I det fördolda, i vardagsrum, i bingohallar och i livsmedelsbutiker viskas det om araber, turkar, negrer och invandrare. Gamla människor vet inte och just för att de inte vet är de mer rädda för utveckling än nån annan grupp i samhället.

Gamla människor luktar illa, de har inte haft några erfarenheter av invandrare och därför är alla blattar, svartskallar och negrer likadana. De kommer till landet och förstör, tar alla jobb och ger sig på svenska flickor.

Man kan inte lära en gammal hund att sitta och man kan inte tvätta bort stanken som sprids av gamla människor, men man kan göra den lite mer uthärdlig. Man kan motarbeta rasismen i Sverige genom att ge sig på de gamla. Man har respekt för gamla människor, barnbarnen lyssnar på farfar om när han blev påhoppad av ett gäng svartingar, det lilla barnet ser den grinige farbrorns min när en asiatisk flicka går på bussen. Gamlingarna vet inte, de bara pratar. Och stinker.


Om författaren

Författare:
Navid Modiri

Om artikeln

Publicerad: 14 nov 2001 10:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: