sourze.se

The Cover Generator 1.00

Välj vilken låt du vill! Välj vilken artist du vill! Kombinera dem!

Ojojoj, vilken mjukvara! Min covergenerator är född! "The Cover Generator 1.00". Trehundra miljoner rader kod gick det åt, men nu är den färdig! Lite buggar här och där men ingen "Twisting By The Pool". Måste genast prova den!

Väljer låten "Stop! In The Name Of Love". Gamla fina Supremes-örhänget alltså. Och den ska framföras av... hmmm... Ryan Adams! Nu ska jag kryssa för instrument också. Låt se, det blir akustisk gitarr, stråkar och... inget mer. Behövs inte. Det är känslan jag är ute efter. Det ska vara naket och sorgligt. Tempot långsamt. Jag gör en ballad av det. Sen är det bara att klicka på "complete" och så är det klart! I have myself a brand new MP3!

Vaknar. Shit! Det var en dröm. Men tänk om ett sådant program funnits. En covergenerator. Vilka möjligheter. Få höra Marvin Gaye och Whitney Houston göra Human Leagues "Don´t You Want Me Baby" i en soulig Norman Whitfield-produktion. Eller bara för skojs skull låta ABBA framföra "Staten och kapitalet". Låta artister som lämnat vår planet göra de låtar de borde hunnit få göra. Digga Jim Morrison när han hoppar in på sång i Smashing Pumpkins "Disarm" med gitarrsolo av Jimi Hendrix och Keith Moon bakom trummorna! Sitta där och välja låt, artist, tempo, instrument, producent etcetera.

Du kan säkert komma på egna kombinationer du längtar efter att få höra. Och föreställ dig känslan när du totat ihop en tjugo stycken som du är helnöjd med och bränna över dem på CD. En totalt unik fantastisk personlig NeverHeardBefore-samling att plocka med till festen, älsklingen, polarna, eller ge bort i present till mamma.

Hoppar in i drömmen igen. Har nu fem låtar färdiga. Här är de:

1. Ryan Adams - Stop! In The Name Of Love originalartister: The Supremes
2. Marvin Gaye & Whitney Houston - Don´t You Want Me Baby Human League
3. Neil Young - Night Fever Bee Gees
4. Ramones - Hungry Heart Bruce Springsteen
5. The Rolling Stones - Rebel, Rebel David Bowie

Enligt rykten så skrev ju bossen "Hungry Heart" för The Ramones men ångrade sig och behöll den. Nu har jag ångrat tillbaka. Och legenden säger att Mick och Keith bytte till sig "Angie" av Bowie mot "Rebel, Rebel". Har suktat efter att få höra den med Stones och det fixar "The Cover Generator 1.00" på nolltid. Vilken leksak!

Finns du därute? Da supernatural programmer? Mejla då mig genast när du är färdig med covergeneratorn. Jag längtar!


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 11 nov 2001 11:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: