sourze.se

Crowe, Kylie, Robbie... skvaller från Down Under

Medieskvaller fraan andra sidan klotet.

Media och skvaller fraan andra sidan jorden, ur en icke serioes synvinkel.

Vilken skillnad det aer paa vad man faar veta av media naer man aer i ett annat land, ser program paa teve som jag aldrig sett foerr och lyssnar paa radio program som beter sej helt annorlunda aen vaara svenska radioprogram, saknar en del svenska radio- och teveprogram haer.

Tittade paa ett program paa teve som handlar om populaera teveprogram foerr i tiden, det haer programmet var dedikerat en teveserie som hette Dukes of hazzard, det var ett teveprogram som gick baettre i USA aen Dallas gjorde,
trots det saa har jag aldrig sett det, kaende inte igen en enda av stjaernorna i programmet.

Det foerbrukades i snitt 2 Charger av aarsmodell 69 bil i varje program och programmet gick i mera aen 5 aar, naagra bilar blev det.

Visades detta program aldrig i svensk teve?

Eller var jag saa upptagen av mina barn och bloejbyten under dessa aar?

Detta saendes i slutet av 70-talet boerjan av 80-talet.
Det saaldes massor av leksaker och reklamartiklar kring detta program och vi haelsade paa hos en av stjaernorna i showen som hade oeppnat ett museum foer saker som tillverkades med anknytning till detta program. Serien saendes i 60 laender och laag paa hoegsta placeringar vad det gaellde tittarsiffror.

Min man som foeljt detta program paa teve tittade dumt paa mej daa jag foerklarade att jag aldrig sett ett enda avsnitt och inte visste vem en enda av skaadespelarna aer.
Han undrade om jag skojade med honom, jag staellde fraagan tillbaka och undrade om detta var ett skaemtprogram om naagot som aldrig intraeffat.

Titar just nu paa en saapa som gaar varje vecka, en engelsk saapa som aer i kvalitet med "En hondjaevuls lustar". Denna saapa heter at home with Braithwaites. Handlar om familjen som vinner flera miljoner och hur deras liv foeraendras, den aer saa bra att jag inte har ord foer att beskriva! Den vanliga familjen som naer pengarna kommer blir som foerbytt. Det aer kearlek mellan svaager och svaegerska och foersmaada aekta makar, barn som foerskingrar pengar foer att faa sin lesbiska kaerlek, en kaerlek som bara vill ha pengarna och inte ens aer lesbisk, ett barn som haemnas paa sin mors aelskare som aer hennes farbror.

Serien aer gjord med humor och det aer roliga/bitska ordvaexlingar och intriger. Oenskar jag hade bandat den, kan man bli inkoepare foer svensk teve och tipsa om det som aer sevaert?

Kylie Minogue som aer en stor stjaerna haer nere, bland annat paa grund av att hon aer foedd i Australien aer med i varje nummer av deras "Haent i veckan" haer. Jag visste foer naagot aar sen knappt vem hon var, fast jag tror att hennes nya hit aer en plaaga i Sverige ocksaa. Hon dementerar att hon och Robbie Williams har naagot ihop och saeger att dom aer som syskon.

Robbie Williams tatueringar som aer liknande dom som maorierna paa Nya Zealand har aer omdiskuterade daa vissa maorier anser att deras tatueringar inte har paa icke maoriers armar att goera, vissa maorier saejer att det aer ok. Maorierna aer Nya Zealands urinvaanare som fanns haer naagra hundra aar innan Kapten Cook doek upp och hittade NZ.

Ingen vet var maorierna kom ifraan, dom kanske aer ifraan Hawaii, dom kanske aer ifraan Asien eller naagon Soederhavsoe och vinden tog kanoten av misstag daa dom var ute och fiskade. Innan dess fanns det bara faaglar paa Nya Zealand.

Robbie har vidare diskuterats paa radio haer daa en lokalt "flickebarn" hade en date med honom daa han var haer senast. Tjejen som raakade befinna sej paa raett hotel och i raett hotellbar blev uppringd av Robbie mitt i natten och hon haelsade paa hos honom och var tillsammans med honom i 3 dagar. Media haer nere fick nys om det och hon blev ett hett villebraad. Nu har hon framtraett i en lokal radiokanal och beraettat om sina dagar med honom.

Hon foernekar att det var hon som tipsade media foer att bli kaendis och att Robbies fans har foerfoeljt henne och trakasserat henne. Lyssnarna fick ringa upp till radiokanalen och staella fraagor till henne. En tonaarsflicka kallade henne foer fula saker i direkt saendning.

Avundsjukan hos hans fans har drabbat denna tjej haart. Jag var hos frissan samma dag som radioutsaendningen och frissan kaende Robbies date som ocksaa var damfrissa, det var inga vaenliga ord hon hade att saeja om sin foere detta kollega. Det jag fick veta var i stil med vad danska Brigitte som var ihop med Sylvester "Rocky" Stallone gjort, laemnat barn foer den glamoroesa vaerlden. Robbies date hade dessutom handikappat barn som hon laemnat hos barnets fader foer att foersoeka goera karriear som fotomodell daa hon blivit kaend genom Robbie. Jag fick veta allt om hennes plastikoperationer och att hennes haarfaerg var oaekta.

Jag gick hem till min man och beraettade vad jag hoert och han sa bara att alla var nog bara avundsjuka paa att hon faatt naagra dagar med Robbie.

Jag hoell med, jag hade nog ocksaa sett att stjaernor om Robbie ringt mej och bett mej komma. Fast jag hade nog foeredragit Crowe, eller?

Fast med mitt utseende saa aer sannolikheten lika med noll att naagon av dom ringer mej, saa jag faar nog goera som dom andra, skvallra om hon som var Robbies date och saeja att jag minsann aldrig hade gjort som hon gjorde.

Just nu sa ligger ju Robbies bok haer paa foersaeljningsdiskarna saa hans date fick signera en bok och den gavs bort under radioprogrammet, den hade baade Robbies och hennes signatur i den. Robbies date traeffar inte Robbie efter dessa 3 dagar och om man laeser vad som skrivs om hans bok saa faar man anta att med hans konsumtion av flickor saa kommer han nog inte ens ihaag henne.

Russel Crowe, sparade honom till sist daa jag vet att vissa kvinnliga skribenter paa Sourze tycker att han aer oevermaattan tilldragande.

Crowe aer foedd paa NZ och jag spanar ut mot vaegen varje dag foer att se om han aer paa vaeg hem. Han omskrives i den lokala "Haent i veckan" varje vecka och det staar om honom i saa gott som varenda tidning jag faar tag i haer nere. Han paras ihop med olika amerikanska filmstjaernor och det ser ut att ta slut varenda gaang paa grund av att dom amerikanska flickorna inte vill bo haer nere utan vill haalla sej till sina amerikanska chateun dom koept foer sina gage. Aatminstone aer det vad som skrives haer, och saa ska vi see fram emot att han kanske kommer i en film som boxare inom snar framtid.

Vid tangentbordet, Hedda Hooper, foerlaat, menar Suz skvaller tanten.


Om författaren

Författare:
Suzanne Ek

Om artikeln

Publicerad: 08 nov 2001 10:37

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: