sourze.se

Hade kändisarna sex på toan?

Jag såg dem. Popsångerskan och programledaren. På en toalett. Och det var hett!

Jag befinner mig på en av Stockholms innekrogar. Klockan börjar närma sig halv två och jag borde verkligen gå hem. Men det finns en orsak till att jag stannar kvar. Jag har alltid varit förtjust i den där popsångerskan haft flera hits i både Sverige och Europa och nu sitter hon och pratar väldigt intimt med en väldigt känd programledare har bland annat en egen talk-show. Och jag tänker avundsjukt: "Vad fan ser hon hos honom... och han kunde vara hennes far... och vafan... har hon inte handen på hans lår... och är han inte gift!?"

Jag är barnsligt svartsjuk och inte blir det bättre av att de verkar komma överens om någonting, viskar, blinkar, och sen reser hon sig och går mot toaletterna. Och han följer efter! Jag med!

Tassar efter som någon sorts privatdeckare och ser precis hur den kände programledaren har fått flera utmärkelser för sina program slinker in på herrtoaletten. Slinker in är precis vad jag också gör. Visst fnissas det i det där båset!? Låser in mig i båset bredvid och hör blixtlås dras ner, smackande ljud, stön... och herregud! De knullar! Den söta popsångerskan har samarbetat med flera av Sveriges ledande pop-producenter blir just nu penetrerad av den kände programledaren som även medverkat i ett flertal långfilmer och jag hör allt!

Men jag vill se också. Försiktigt ställer jag mig på toa-stolen och kikar in. Jodå, här pågår ett samlag! Vilken tur att popsångerskan hennes senaste CD har sålt guld har stayups så att det blir enkelt att komma till. Och vilken tur att programledaren hans program har otroligt höga tittarsiffror inte har några kalsonger. Bara byxor nere vid fotknölarna. Inga kalsonger. Undrar om han gillar att gå utan kalsonger. Den jäveln blir säkert kåt av det!

Allt det här har naturligtvis aldrig hänt. Vad trodde du? Förlåt om jag gör dig besviken, men jag har inte varit i Stockholm på väldigt länge, och än mindre sett några kändisar knulla på en toalett på en innekrog. Varför skriver jag då det här? Är det något jag vill bevisa?

Bara det gamla vanliga. Sex säljer. Kändisar säljer. Kombinera dessa två ingredienser och du har en succé. Kvällspressens upplagor ökar lavinartat varje gång de har något riktigt smaskigt att rapportera. Speciellt om man kan ge så pass många ledtrådar till kändisarnas identitet så att spekulationerna kan få näring. Vem är det? Måste vara han! Måste vara hon!

Ska vi då skylla den här typen av journalistik på pressen? Nä! Det finns fler bovar. Hur många läsare har det här bidraget haft? Ganska många va? Kan det ha något med titeln på artikeln att göra? Skulle tro det.

Det har sagts förr, men jag säger det igen. Vi har den kvällspress vi förtjänar. Eller, med tanke på dagens försäljningssiffror, vi har det Aftonbladet vi förtjänar. Give the people what they want... fungerar! Så länge lösnummerförsäljningen ökar varje gång det vankas sex och/eller kändisar så kommer tidningen att innehålla just detta. Och att en knullkändis-titel genererar många klick på Sourze är både sorgligt och naturligt och fel och helt enkelt för jävligt.

Vi gräver lite djupare. Varför sälja lösnummer? Pengar! Varför pengar? För att vi lever i ett kapitalistiskt samhälle. Money, money, money! Jag blir så jävla trött. Men du, nästa gång du säger att kvällspressen bara innehåller dynga, minns då att du minsann klickade in dig på den här artikeln fortare än du kan säga "Kasta sten i glashus"!


Om författaren

Författare:
Mikael Vestlin

Om artikeln

Publicerad: 07 nov 2001 11:45

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: