sourze.se

Min Älskade...

Ett fiktivt svar på Per Poulsens underbara text "Om DU läser det här..."

NU - har vår tid kommit!

Vår tid att vara intensivt nära varje sekund. Vår tid, när vi kan förlora oss själva för att gå upp i varandra och bli till ett.

Vår tid är här!

Jag har väntat länge, ända sedan den gången då jag först mötte din blick. När jag såg ditt vackra leende som smälte mitt inre, när jag kände din fasta kropp under mina händer, när jag kände din kind emot min. Jag visste redan då, men Du var inte redo.

Jag har väntat! På dig!

Möt mig, älska mig, bli min. Låt oss tillsammans bli uppfyllda av den sanna, äkta kärleken. Då kommer jag att vara där Du är och Du kommer att vara här. Visa för mig vem Du är. Bli min!

Låt oss dela allt med varandra, vår styrka, våra svagheter. Låt oss glädjas tillsammans i våra medgångar. Låt oss trösta varandra i våra motgångar. Lär mig förstå att kärleken är så stark att den motstår alla tvivel.

Vår tid har kommit!

Jag finns här! För dig! Nu!


Om författaren

Författare:
Camilla Sydvart

Om artikeln

Publicerad: 04 nov 2001 12:49

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: