sourze.se

Mitt inre barn

Förr eller senare måste jag följa vägen som leder till mig själv.

Jag är ditt barn. Jag är ditt hjärta, dina drömmar, din lust, din rädsla, din lycka, dina tårar, dina sår. Jag är ditt allt, din historia och din framtid. Jag är din födelse och din smärta, din väg och ditt skydd.

Jag existerar i dina andetag och i dina handlingar. Alltid har jag följt dig och min uppgift är att alltid så göra. I din omedvetna medvetenhet ligger jag och vilar i din förvirring.

Jag äger dig inte, men på samma sätt som du endast kan existera genom mig kan jag endast existera genom dig. Vi är densamme och din berättelse är min egen. Den enda skillnaden är att jag vet var du kommer ifrån, din tidigare väg. Det djupt undermedvetna i dig är min verklighet.

Jag kan guida dig utan att skapa alltför stor smärta, så du kommer fram till de insikter du behöver för att våga tro på dig själv. Jag är inte mer än dig, men jag känner dig mer än någon annan.

Jag är ditt sårade barn som kan ge dig läkning.


Om författaren

Författare:
Per Poulsen

Om artikeln

Publicerad: 02 nov 2001 12:25

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: