sourze.se

FC Sourze - the All Star Team

Här är Sourzes egen startelva!

Fotbollssäsongen är mer eller mindre över i Sverige och på alla möjliga platser i media summerar man genom att ta fram "årets lag" eller "all star team" och liknande.

Vi presenterar här, för första gången i Sourzes historia:
Startelvan i Sourzes fotbollslag!

Målvakt: Ana Udovic
Motivering: Ser till att inte släppa igenom baklängesmål. Gormigare än Ravelli, snabbare än Campos, skakigare än Baxter. Solid spelstil som störs av lite för tidiga utrusningar. Lagkapten.

Vänsterback: Martin Källström
Motivering: Egentligen utlandsproffs i japanska ligan, men uthyrd till Sourzelaget som ersättare för ordinarie vänsterback Claes Croner. Bra distansskott med skärpa.

Mittback: Lena Vikberg
Motivering: Läser spelet intelligent och klär formligen av motståndarnas anfall. Har inte varit med så länge men är i gengäld lovande. Skjuter långt och hårt.

Mittback: Kajsa Kallio
Motivering: Stabil som fan. Sourzelagets Patrik Andersson, en veteran som varit med länge och aldrig viker en tum. Har pondus i laget och skulle antagligen kunna bli lagkapten hon också. Uppmärksammad av TV4 sporten.

Högerback: Frida Berglund
Motivering: Stoppar effektivt anfall från vänster och kan när hon sätter fart även bli en förträfflig offensiv spelare. Springer fort och slår lysande högerinlägg, men är inte så uthållig.

Defensiv mittfältare: Fredrik Jung-Abbou
Motivering: Mycket teknisk spelare som ibland lyckas finta bort även sig själv. Är förtjust i sockerbitar och kanske just därför inte alltid så snabb. Har dock lyckats väl och nyligen påbörjat sin karriär som Englandsproffs. Håller ordning på sina medspelare. Mannen som uppfann Fia med glidtackling.

Offensiv mittfältare: Navid Modiri
Motivering: Debutant som snabbt lyckats slå sig in i laget. Ännu rätt oprövad, men sägs vara en spelare med många dimensioner. Får dock se upp för tröjdragning.

Vänsterytter: Tobias Jeppsson
Motivering: Tillbaka efter att ha testats positivt för diverse substanser. Friad av UEFA. Lägger hörnor och ibland även frisparkar, som han kan skruva rätt hårt även om han inte är någon Koeman.

Högerytter: Daniel Somos
Motivering: Ingen kan slå från höger som han. Utpräglad individualist som gärna stoppar transfersumman i egen ficka. Kan ibland rusa lite väl långt ut på högerkanten, vilket kan leda till att han fastnar nere i hörnet.

Anfallare: Ramona Danlén
Motivering: Slitstark veteran som springer mycket. Står ganska ofta offside, men skjuter mycket med sin högerfot och även mitt i prick ibland. Har påbörjat en ny säsong i Spanien.

Anfallare: Joanna Rytel
Motivering: Skjuter ofta, hårt och mycket men kanske inte alltid helt välriktat. En ständig oro för motståndarlagets försvar.

Reserver: Ali Fegan mv, Per Poulsen b, Mattias Landgren b, Carola Ulups mf, Gisela Jönsson a

Skador: Claes Croner, långtidsskadad

Avstängningar: Mats Olsson, avstängd för resten av säsongen. Spelar åter i juniorlaget.

Coacher:


Om författaren
Om artikeln

Publicerad: 01 nov 2001 14:34

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: