sourze.se

Öppet brev till "exec" med flera

Har under den senaste tiden fått kommentarer i stil med "Döpunge" och "du är både för lat och för dum..." utav diverse individer på sourze...

Nu är det ju så att Sourze själva ombeder oss skribenter att anmäla kommentarer som kan upplevas som kränkande.
Det tyckte jag var ett lite för lätt straff för läsare och skribenter ? som "exec".

Inte nog med att den här läsaren av mina artiklar oftast helt saknar sakliga argument i sina kommentarer, han är också alltid för feg för att skriva under dem med sitt rätta namn.

Vidare presenterar han en människosyn som är direkt skrämmande.

Folks värde verkar enligt honom helt baseras på plånbokens storlek eller den titel man eventuellt kan sätta framför sitt namn. Vidare verkar han anse att utbildning är det enda sättet att skaffa sig kunskap och kompetens, vilket väl visar hur rik erfarenhet han har av livet utanför lektionssalen och det eventuella sammanträdesrummet.

En enkel allmän uppmaning: Har ni ingen konstruktiv kritik att komma med, sluta slösa både er och andras tid med att skriva plumpa kommentarer. Konstruktiv kritik mottages däremot med tacksamhet.

Slutligen: Exec - jag har studerat mig till åtskilliga av dina så högt värderade högskolepoäng. Men-jag har VALT att jobba på industigolvet ändå. Smaka på den du....


Om författaren

Författare:
Mattias Landgren

Om artikeln

Publicerad: 20 okt 2001 14:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: