sourze.se

Jag - en skvallerkärring?

Aldrig i livet!

Jag för nämligen inte skitprat vidare. I alla fall om jag inte är hundra procent säker på att det är sant, och då är det inte skitprat utan fakta!

Igår fick jag från en säker källa höra att Daniel, du vet chefen på Bygg AB, har lite fuffens vid sidan om. Hans fru, som jag faktiskt inte sett på månader sägs ha fruset vatten i ådrorna. Det kan tyckas mer förlåtligt då, om det inte vore för det faktumet att Daniel är 44 och fuffenset är en 18-årig praktikant!

Javisst. Min källa såg nämligen hur dom kom körande utanför stan en kväll, i den nya Volvon han införskaffat. Uhm, undrar just hur mycket momsfifflande det tog att bekosta den? Alla vet ju att Bygg är på väg att kursa. Men hur som helst, han och den där unga tjejen var alltså utanför stan. Vad kan dom ha tänkas gjort där en sen kväll efter arbetstid? Du vet väl om att motellet som ligger därute har dåligt rykte. Det finns en anledning till att det kallas "klamydiaresidenset".

Just det. Jag skulle INTE bli förvånad om hon snart måste uppsöka en gynekolog. Sussie min rumskamrat, jobbar på lasarettet. Ibland är det bra med inside information. Jodå jag vet att hon har tystnadsplikt. Men, om jag frågar och hon inte svarar utan bara nickar, då har hon inte brytit den eller hur? Alltså inte för att jag tror att Daniel drar omkring med såna sjukdomar, men jag har hört att den tjejen är värsta hyndan! Kan du fatta att en 18-åring knullar runt som en nymfoman, det är skrämmande hur jävla omoraliska en del är.

Hur kan en man som han bli så blind. Är det ett utslag av gubbsjuka kanske? Jag menar en 44-åring som skaffar sig en 18-åring älskarinna som dessutom är känd som stans madrass. Vart är världen på väg? Säg vad du vill, men håll med om att man blir äcklad. Fy fan.

Förlåt vad sa du? Känner du henne?

Jaså, hon är Daniels systerdotter. Det visste jag inte.
Sa du att frun är cancersjuk? Stackars kvinna, det är därför jag inte sett henne på länge. Åh, du tror att dom hade varit på sjukhemmet och besökt henne den där kvällen... hm... ja, det kan väl vara en trolig förklaring.

Men en sak är helt säker, han har en ny bil! Jag undrar just var han fått pengarna till den?


Om författaren

Författare:
Lena Vikberg

Om artikeln

Publicerad: 17 okt 2001 12:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: