sourze.se

Homosexuella badpojkar

Det bor en kvinnogris i min kropp.

"Ursäkta" sade han och tittade på min snålt tilltagna klyfta. "Du vet väl att sånt där går att åtgärda nu för tiden" forsatte han med ett flin.

Jag stack ner fingertoppen under linningen på hans badbyxor och drog helt sonika ut den lite. Sen tittade jag ner och begrundade det jag såg. "Stackars liten, du har en Rolly Royce va?" frågade jag medan jag släppte tillbaka linningen. Den knäppte till mot hans inte helt platta mage och åstadkom en liten darrning.

"Åh vad jag blir sugen på att surfa när jag ser såna härliga vågor", sade jag och petade i hans mjuka hull. Utan ett vidare ord vände han om och gick mot sin handduk. Surmulet satte han sig ner och började viska med sina vänner. Jag kunde känna blickarna bränna nästan lika heta som solen.

Jag drog ner solglasögonen och köpte en kall Urquell. Sög i mig ett par klunkar och började min vandring tillbaks till solstolen. När jag närmade mig Herr Storbil och hans gäng kände jag hur luften tätnade. Jag väntade på utfallet och blev djupt besviken när det kom. "Öh bruden, du är lesbisk va?"

Jag stannade mitt framför dom och drog upp glasögonen igen. Tittade på var och en av dom, nerifrån och upp. "Nej, men man kan lätt ledas att tro det när man ser vilket utbud som står till bjuds" sade jag och tog en klunk. "Fast jag ska ta mig en stark funderare på om det inte vore mödan värt att konvertera", fortsatte jag medan mina fötter åter började röra sig över sanden. Bakom mig var tystnaden kompakt sånär på hjärnorna som tänkte så det knakade högt. Jag saktade in stegen för att ge dom en chans, men dom tog den inte.

När jag lagt mig till rätta försjönk jag i fantasier. Fantasier om en strand full av homosexuella badpojkar. Och jag förstås. Där kunde jag ligga hela dagarna och låta ögonen glida över brunbrända smäckra kroppar. Ostört fick jag njuta, utan blickar tillbaka. Utan kommentarer. Allt jag behövde var en stor plasthaklapp som fångade upp dregglet och solskyddsfaktor 15 för att tåla en hel dag i solen.

Förnöjt nöffade jag till och kände hur svansen knorrade sig.


Om författaren

Författare:
Lena Vikberg

Om artikeln

Publicerad: 10 okt 2001 12:13

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: