sourze.se

Sourze prostitutionsstråk!?

Japp, varför valde du att läsa denna text? Låt mig gissa... rubriken? Nåväl, fortsätt för nu kommer budskapet.

Jag som nyfödd sourzare frågar mig givetvis varför hetsjakten på läsare kommer i första rum när innehållet är det som verkligen räknas. Jag håller själv på att hamna i någon form av rubriksmani och det får mig att tänka på löpetsättarna på landets kvällsblaskor.

Vi säljer våra texter och oss själva ganska billigt härinne, men om man vill profitera antar jag att det handlar om just rubriken och kanske även ingressen.

Jag har skrivit 2 rubriker som verkligen bara kom till för att dra läsare till sig och dessa artiklar är de mest lästa av mina men det säger ingenting om kvaliteten på dem eller på mig.

Jag vill nog inte sälja mig mer så jag lägger ner rubrikshetsen och döper dom till något som inte ljuger om innehållet.

Den här ska jag dock döpa till något illmarigt för att ni alla ska läsa den och en eller annan kanske kommer att gå på min linje. Den lite töntiga, mindre prestigefyllda "jag har något att säga och behöver inte hävda mig med en nonsens rubrik som innehåller sex, porr, fitta, kuk och andra upprörande ord"".

Se mig och min text, jag finns. Berör mig och låt mig beröra dig. Men läs min text för att du vill och inte för att jag sätter "gruppsex i analen" som rubrik!

Så nu var det sagt. Stenar från mitt brydda huvud har fallit. Antar att många tycker att jag missförstått poängen med detta mediala forum men då bjuder jag på det. Fortsätt skriv det är trots allt det viktigaste och det Sourze uppmuntrar oss till.


Om författaren

Författare:
Jens Larsen

Om artikeln

Publicerad: 04 okt 2001 09:23

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: