sourze.se

Dokusåpor ute, nu är det liveshow

Hur långt skulle ett tevebolag kunna gå för att skapa rubriker och tittare?

Tv trio
Baren i Pajala

Två killar ska varje vecka tävla om att ragga upp flest brudar på en norrländsk bar. Eftersom kvinnorna har flytt byn uppmanas de kvinnliga tittarna att hjälpa till. Chartrade bussar ska gå i skytteltrafik mellan Pajala och södra Sverige. Så fort det stiger in en kvinna genom dörren startar tävlingen. Bara för att göra tävlingen svår får männen från byn vara med och tävla. I direktsändning ska tittarna få uppleva allt, från första ölen till ett eventuellt samlag. Den av de två killarna som får flest träffar vinner. Om ingen av dem lyckas eller det blir oavgjort får tittarna rösta om vem som ska vara kvar till nästa vecka.

Programledare: Roberto Aschenberg.
Sexfaktor: Halvhög, det är ute med "hetro".
Succé eller flopp: Kommer det några brudar till Pajala?

Kanal five.
Killarna Medusa

Femton homos flygs till Rio utan kontanter. De ska överleva på gatan och enda inkomst får de genom betalning av främmande män för sextjänster.

Programledare: Ulven Elving.
Skandalfaktor: Kan inte bli högre. Det ryktas redan om att en av killarna har aids. Yngsta deltagaren är sexton år och tevebolaget polisanmält. "Det skapar fina rubriker", svarade programledaren i gårdagens Aktuellt.
Succé eller flopp: Programmet har redan förköpts av tevebolag över hela världen och tidningsrubriker skapats. En given succé som ingen vill missa.

Public Service.
Fredag.

Hundrafemtio deltagare flögs till Persiska viken. Uppdraget var att ta sig igenom Irak och Iran och vidare till Indien. Deltagarna var klädda i tröjor med president Bush ansikte tryckt på framsidan. De fick inte byta kläder och inte heller ta av sig kepsen med USA:s flagga. Eftersom programmet redan är inspelat vet anhöriga hur det slutade. Det ryktas bland annat att en helikopter av misstag sköts ner när den flög in över Kuwait. Om någon verkligen överlevt omgångens fredag är en väl bevarad hemlighet. Både anhöriga och deltagare har skrivit under tysnadsplikt.

Programledare: Tim. Timell.
Skandalfaktor: Usel. Sex säljer bättre och det ryktas att årets upplaga endast innehåller våld.
Succé eller flopp: Sänds mitt under fotbolls-VW. Usel tajmning.


Om författaren

Författare:
John Jensen

Om artikeln

Publicerad: 21 sep 2001 16:30

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: