sourze.se

Om Linas slaka penisar på TV 4

Jag ska inte skicka en beundrares ros till Lina Baldenäs som 27 april gav de gnällande feministerna på Sourze ett ansikte.

Ni som inte är bland de över 2000 som läst hennes artikel, "Varning, en slak penis i TV4!", klicka på debatt till höger längst ner och njut. Min sambo skrek av lycka och sa: - Så är det, hon har ju rätt!

Jag som man, tycker däremot att TV4 måste varna för en slak penis. Till och med hängmage med tillhörande hängbröst måste ju vara betydligt ofarligare än en liten snopp. Varningen i TV 4 var nödvändig! Att det springer runt nakna kvinnor lite varstans i media är ju rätt gulligt. Det symboliserar moderlig godhet och fröet till allt liv. En slak penis symboliserar däremot hot, krig, folkmord, vanliga mord, pedofiler och maktvansinne. Listan kan göras lång och självklart måste TV 4 varna för slaka penisar.

Lina skrev att medias idealkvinna helst ska vara dum i huvudet, skratta åt allt männen gör och samtidigt titta på med uppspärrade beundrande ögon. Hon driver med oss karlar när hon påstår en sådan sak. Det vet ju alla män att kvinnor framställs på detta sätt endast för att vi inte ska bråka. När vi inte ser åt deras håll skrattar de åt oss. Hade de skrattat öppet skulle de allt få se på slaka penisar. Tro mej killar, i ett fikarum fullt med kvinnor får man höra sanningen.

Klaga inte på TV4 Lina. Tänk på att det värsta en slak penis vet är en stark kvinna. Jag känner kvinnor som är otroligt mycket intelligentare än mig och mina slaka peniskompisar. Kvinnorna är kloka nog att inte visa det, de gömmer sig bakom en "dum blondin." En styv penis kan bestiga berg, rusa genom eld och stå upp i kulregnet, men rädd och slakad tar han en omväg när lukten av en självständig och intelligent kvinna visar sig. Det är ett arv från grottmänniskan och inte från TV.


Om författaren

Författare:
John Jensen

Om artikeln

Publicerad: 09 sep 2001 13:22

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: