sourze.se

Dagens i-landsproblem

Triviala problem blir jobbigare när man inte har några riktiga att brottas med.

Obemärkt börjar den sakta glida av sitt fäste. Med en kattlik smidighet släpper den taget och börjar sjunka mot botten. Minuterna går och den sjunker allt djupare och djupare. När det fasansfulla upptäcks utbryter paniken. Barnen börjar gråta hejdlöst och föräldrarna kastar sig, trots förbudsskyltar, ner i havet. Ett intensivt sökande tar sin början. Allt eftersom jakten pågår involveras allt fler och fler hjälpsamma vardagshjältar i den ojämna kampen. Men spaningarna är hopplösa och efter 20 minuter avblåser man sökandet.

Ännu en strumpa var förlorad i Mc Donalds färgglada men ack så förrädiska bollhav.


Om författaren

Författare:
Mattias Jeppsson

Om artikeln

Publicerad: 05 sep 2001 09:36

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: