sourze.se

Min kompis, vän och älskare

I dagens "bråttom-mycket-att-göra-samhälle" gäller det att hushålla med sin tid.

Ett bra tips på att tjäna tid är att slå ihop olika saker som man "måste" göra. Ibland gör man olika saker samtidigt utan att kanske fundera så mycket på det till exempel.

- Stryka och titta på tv
- Äta frukost och läsa tidningen
- Diska och förhöra läxor
- Raka benen samtidigt som man duschar
- Köra bil och måla läpparna
- Dammsuga och lyssna på musik vrid upp volymen
- Laga mat och prata i telefon

Listan kan göras nästan hur lång som helst.

Om man dessutom är ensamstående trebarnsmamma med bara har två dagar per månad då man varken arbetar eller har barnen så är tiden dyrbar. Då gäller det att vara lite påhittig för att hinna med allt som man inte hinner med annars. Man vill hinna med att träffa kompisar, vänner och naturligtvis sin älskare, allt på en gång. Den perfekta lösningen måste då vara att slå ihop allt i ett, skaffa sig en man som är kompis, vän och älskare. De är sällsynta och säkert svåra att hitta men de finns tror jag i alla fall.

Min kompis kan jag ringa till och snacka skit med. Han hjälper mig med praktiska trista saker som att fixa datorbordet, laga videon, meka med bilen, olja in altanen ocksåvidare. Allt det där kan jag naturligtvis göra själv men jag har ingen lust.

Med min vän kan jag diskutera allt mellan himmel och jord. Vi ger varandra råd och utbyter erfarenheter. Vi stödjer varandras beslut när det gäller olika saker.

Min älskare älskar med mig. Han tänder på mitt intellekt och min kropp, alltifrån mina välmålade tånaglar till mitt hår. Han är het och målmedveten. Han vet hur han skall tillfredställa mig och jag vet hur han vill bli tillfredställd.

Låter det som en dröm?
Det tycker jag med.

Men... jag har hört att drömmar kan slå in!


Om författaren

Författare:
Camilla Sydvart

Om artikeln

Publicerad: 29 aug 2001 14:46

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: