sourze.se

En honas jakt

Vem har inte stått där, vid bardisken? På jakt efter livet, kärleken, lyckan...

Tänk känslan - kommer in i en lagom skummig lokal. Placerar mig strategiskt vid bardisken och känner mig som 100 hona. Låter blicken glida långsamt genom rummet för att lokalisera potentiella objekt. Finns några stycken och de belönas med en liten ryckning i mungipan. Väntar och bidar min tid.

En lätt knack på axeln, följt av en mörk röst som säger; "törstig"? Va fan tror han, att jag står vid bardisken för att räkna ölunderlägg? Absolut fel kommentar, objektet raderas! Näste man att försöka är lite mer originell - säger bara "och?" Synd bara att skalet inte uppfyller mina villkor. M a o jakten fortsätter, behöver bara sondera omgivningen först. En långsam promenad genom faciliteterna.

Vad skådar mitt norra öga, land i sikte. Kvällens objekt är utsett, den ovetande lycklige vinnaren kliver just in i lokalen med en dam vid sin sida. So what, desto större utmaning.

De placerar sig vid ett bord vid dansgolvet - optimalt. Nu börjar jakten...

Solodans, med minimala rörelser. Utstrålar säkerhet och budskapet är tydligt - här finns det mer att hämta, för den som kan koden. Och det kan objektet...

Det tar lite tid, många skenmanövrar behövs men till slut är målet erövrat. Den blonda fi som följde med är neutraliserad och segern total. Ännu en skalp till samlingen och en ny jakt kan börja...

Var på krogen igår. Kul? Ja, kanske. Beror på. Många drinkar, mycket surr men roligt? Njae, inte riktigt.

Fast när kompisarna frågar så var det hysteriskt roligt, fullt ös och massor med ragg. Men jag gick hem ensam, känns liksom bäst. Har passerat det tragiska stadiet när även en fot i ansiktet är form av närkontakt. Behöver lite till. Fast vad vet jag inte.

Den där trygga och reko killen som man gifter sig med och bildar familj är ju så präktig, tråkig så att klockorna stannar. Mina hormoner är inställda på den "farliga" sorten, helst skall det stå "lurad" i pannan - med fetstil. Det är då jakten blir intressant. Då jäklar startar hormon-paraden i 180 och adrenalinet flöder.

Varför, varför varför?


Om författaren

Författare:
Lena Odell

Om artikeln

Publicerad: 22 aug 2001 11:17

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: