sourze.se

Hur vet du vad kvinnor vill ha?

Tobias hall säger sig veta vad kvinnor vill ha. Jag tycker han endast är patetisk.

Stackars Tobias Hall ... Det säger sig själv, att ingen kvinna vill stoppa in saker i munnen så att käken låser sig. Slicka av den lite kanske, men stoppa in hela, skitsnack. Dina väninnor har nog drivit med dig.

Tobias Hall tror även att porrfilmer är på riktigt. Dessa fantastiska och duktiga skådespelare fejkar sin omättade njutning. Det kallas yrkesstolthet. Ja, jag vet att jag gick för långt nu. De är ju drogade och tvingas att vara med i filmerna.

Han tror även att missbildning slår ut en liten snopp. Hur dum får man vara, det finns inte en kvinna som bryr sig om hur en man ser ut utanför plånboken.

Sedan ger han sig på de stackars sydländska männen. Att de bara tänker med mellanbenet. Hall kanske skulle gå med i BSS. Han kanske har turistat i Spanien och sett dessa proffs-flickjägare, men det finns många som är lika blyga som svenska män.

Att Hall har läst Marian Keys "En oväntad semester" visar sig när han påstår att stora bröst kräver jättelika händer. Hon skriver om en kvinna som gillar män med små händer därför hon själv har små bröst.En otroligt rolig bok, läs den gärna.

Det gör ont i mig när Hall hoppar på kvinnor med stora bröst som något äckligt. Många är det som lider av den tyngd det medför och som inte vågar operera sig. Visserligen har silikonbröst en tendens att stå rakt ut, men de väger inte lika mycket.

Trots att jag är ett självupptaget ego kan jag inte annat än beundra Hall som lyckats tro att vi som tillhör de inte alltför vackra får hålla till godo med första bästa som dyker upp. Vilken cynisk stackare, tänker jag.
- Hall, tycker inte du att din tjej är vacker? Vad tror du hon känner när hon får läsa vad du skrivit. Vi har ju alla våra ideal. Mitt ideal är småmulliga kvinnor med finnar jag skojar inte. Kvinnor ska inte vara lättare än sin längd minus hundra kilo. Jag kan inte hjälpa att jag tycker tonårssmala kvinnor är äckliga, men jag har hållit inne med det, tills nu.

Hej, om någon vill kommentera min kritik. Påstå inte att Hall är självironisk. Det är han inte, han är besviken på att inte ha blivit en blandning mellan John Holm och Arnold Svassenegger."


Om författaren

Författare:
John Jensen

Om artikeln

Publicerad: 05 aug 2001 19:58

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: