sourze.se

Schyman är satanist

Att Gudrun Schyman och djävulen gillade samma färger trodde jag var en slump. Men det finns dem som kan bevisa att kopplingen finns på ett djupare plan.

Det var en till synes vanlig dag, men den förändrades snabbt då jag kom att stifta min bekantskap med Svensk-Finska församlingen i Sundsvall.

Aldrig trodde jag att man i lilla Sverige skulle kunna hitta en grupp som så tappert kämpade för sin tro. Inte bara genom att be och leva efter bibeln, men också genom att frälsa andra med upplysning.

På deras hemsida får vi läsa om den självklara kopplingen mellan satanister och kommunister, hur onani är skadligt och hur pornografi blir till en Bibel för satansdyrkare.

Alltid uppdaterade om sin samtid kommenterar församlingen händelserna i Göteborg: "Syftet var att skapa kaos och oordning, allt för trygga Satans ankomst!" Föräldrar uppmanas: "Vi måste gemensamt bekämpa den röda Djävulen innan våra ungdomar dragits in i ett inferno varifrån det inte finns någon återvändo! Ditt barn är för dyrbart för att förgås i kommunismens eldar!"

Att Schyman skulle vara satanist påstår man alltså mellan raderna på hemsidan eftersom man ser anhängare av kommunismen som satanister. Om än jag inte är ett fan engelska för "anhängare" till kommunismen, skulle jag nog inte gå så långt som SF-församlingen och göra den koppling de har gjort.

Besök hemsidan, den kanske förändrar din dag också?

Länk: sffs.cjb.net


Om författaren

Författare:
Christer Holloman

Om artikeln

Publicerad: 25 jul 2001 15:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: