sourze.se

Jag är inte oseriös!

Jag tycker som jag skriver i min kommentar till vad man ska tänka på när man skickar en demo. Jag tycker inte att det är särskilt viktigt med information om banden eftersom det är MUSIKEN jag lyssnar på.

Hej Fanny!

Så här är det: det enda jag fick från Sourze var en bränd CD med de olika bidragen. Ingen information alltså om vad banden ifråga kommer ifrån, vad de heter, vilka favoritfärger de har eller någon information överhuvud taget.

Det är därför jag i några recensioner ger mig på att gissa att det här måste vara gjort på Söder i Stockholm och liknande. Jag tycker - som jag skriver i min kommentar till vad man ska tänka på när man skickar en demo - inte att det är särskilt viktigt med information om banden, eftersom det är MUSIKEN jag lyssnar på.

Det kan vara kul att få lite information, men det enda man som recensent använder är möjligen att nämna varifrån bandet kommer, eller en kul anekdot, och det säger ju ingenting om musiken, eller hur?

När det gäller just Ert bidrag så är det definitivt en MANLIG sångare som sjunger LEAD - det är jag hundraprocentigt säker på - eller så är det en kvinna som käkat konstiga piller och fått manlig röst. Det är förvisso en tjej som körar på den låten det kanske är du?, men det är lika säkert körsång i mina öron.

Om du tycker något annat har vi helt enkelt olika åsikter om just det, eller så har ni något internt problem i bandet som gör att ni inte förstår vem det är som är huvudsångare eller borde vara det.

Som sagt, det är en manlig leadsångare på den låt jag fått och någon annan info har jag som jag nämnt inte fått från Sourze. Om du varit lite seriös hade du kunnat fråga Sourze-redaktionen om detta, så hade du sluppit anklaga mig för
att vara "oseriös" när jag inte är det och sluppit detta pinsamma misstag.

Men jag tänker inte lägga upp din insändare på min sajt bomben.se som "veckans garv" för jag brukar inte hänga ut folk på det viset. Vem är det som är oseriös egentligen?

För övrigt är det en av de vanligaste klyschorna en recensent får stå ut med, att de är "oseriösa" så fort ett band inte får en hyllande recension utan blir sågade. De gånger jag hyllar en demo eller en platta hör naturligtvis
aldrig banden av sig och kallar mig "oseriös".

För övrigt var ju ni ett av endast två bidrag som jag tyckte klarade sig riktigt bra, så du borde softa ner lite. Sorry om du tog åt dig av mina skäggskriverier, men det handlade alltså, förstås, inte om dig.

Varför jag skrev om skägg och gjorde jämförelser med Eskobar/skäggiga Grandaddy kanske jag kan utveckla någon annan gång om du vill ha en ytterligare förklaring. Lycka till med musiken, men ni kanske borde ta en funderare på vem det egentligen är som är leadsångare i bandet?

Vänliga hälsningar,

Terry Ericsson


Om författaren

Författare:
Terry Ericsson

Om artikeln

Publicerad: 24 jul 2001 09:43

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: