sourze.se

Databord - ett nödvändigt ont

Databorden av idag är inte anpassade till datorerna.

På alla fina reklambilder över databord som finns ute på marknaden så står det i mer än hälften av bilderna en PC på bordet/hyllan. Andelen "Macar" har ökat sen iMacen, men PC leder fortfarande ligan. Men jag har upptäckt ett fel på de här databorden..

Eftersom nu databorden uppenbarligen är anpassade till PC, och eftersom PC ju pajjar oftast vetenskapligt bevisat av mig själv, så borde det vara enkelt att rota fram datordelarnas sladdar och tillbehör och allt sånt där som hör till datorer och som ÄR datorer. Det är det inte. Och när då PC:n bestämmer sig för att inte krångla en gång, utan två och då utan förvarning för att man ska hinna koppla ihop hela datorn och mosa in den tillbaka i snygghyllan/på snyggbordet, då inser man att databord/hyllor egentligen är en jävla skituppfinning och att man borde slänga ut bordet/hyllan efter datorn genom fönstret.

Alternativt, köpa en Mac.


Om författaren

Författare:
Emma Andersson

Om artikeln

Publicerad: 18 jul 2001 16:31

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: