sourze.se

Jag är kär i Janet Jackson!

Jag läste recensionen av Janet Jacksons senaste platta i Nöjesguiden och trodde den skulle vara asdålig, trots att jag älskar Janet.

Och samtidigt som jag läste den tänkte jag "varför bryr jag mig om vad den här unga killen tycker? Han gillar säkert en massa musik som inte jag skulle köpa. Han köper nog... modern rock och tycker att Rage Against the Machine är jättebra."

I alla fall var det tillräckligt för att jag skulle avvakta med att slå till på Janet. Jag har sett henne på lite olika talkshower också och hon verkar lika tossig som hennes nya Angelique Widengren-look antyder.

Men hej, vem skulle inte bli tossig av att växa upp i den
familjen. Hon är en survivor! Och hennes nya skiva är inte alls dålig!

Den är underbar. Det är lite Diana Ross-discoploink som i "My Old Piano", lite hångeltracks och så Janet. Jag är kär i Janet. Jag har varit kär i henne sedan "Together again". Vi är alltid together again nu.

Hon är så konstig. Jag begriper mig inte på henne. Men jag vill ha mer Janet hela tiden. Jag har alltid uppfattat henne som pryd, men på den här skivan är hon lika explicit som DAngelo.

Janet fick en jätteledsen gubbe av Nöjesguidens recensent, som om han var besviken på henne.


Om författaren

Författare:
Emi Gunér

Om artikeln

Publicerad: 29 maj 2001 15:47

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: