sourze.se
Artikelbild

Varför killar pinkar bredvid

Det är en allmän myt att killar inte bryr sig om hygien: vi torkar oss aldrig om händerna när vi varit på toaletten och vi struntar helt i om strålen träffar i eller utanför toaletten.

Visst finns det sådana killar men det finns ju faktiskt ohygieniska tjejer också så det går väl inte att dra några större växlar på att vissa killar inte torkar händerna när de kissat.

Visst finns det säkert en del pinkmarodörer som verkligen inte bryr sig om de pinkat ner halva badrummet men tror och hoppas att dessa är i minoritet.

Däremot skulle jag vilja förklara varför killar ibland stänker några droppar bredvid. Det är inga problem att sikta strålen mitt i toaletten när strålen väl blivit en stråle. Problemet är vid "start och målgång". När strålen ska till att starta kan man aldrig veta åt vilket håll den börjar. Det är dessutom svårt att veta hur högt tryck strålen ska komma ut med. Oftast kommer det bara några ynka droppar i starten och de kan vara svåra att sikta in på grund av deras låga utgångsfart. Summan av detta är att det lätt stänks några droppar hit och dit.

När det gäller avslutningen så är det svårt att veta precis vilken som tänker vara den sista droppen och även efter avtorkning kan en och annan droppe leta sig när till toalettens kanter.

Ovanstående är ingen anledning till att det borde få vara kladdigt när en kille varit på toaletten utan snarare en förklaring till varför det ibland blir några droppar kvar när man har bråttom. Det är nämligen inte så enkelt som att killar är ohygieniska eller att vi struntar i "om det kommer lite bredvid"; sanningen är den att en viss, för oss män specifik, kroppsdel ibland är svårbemästrad.

För övrigt finns det ett ganska bra sätt för oss killar att komma runt klagandet om smutsiga toaletter med mer än äran i behåll: låt bli att tjafsa om att det minsann är min rätt som man att lämna toalettsitsen uppfälld eftersom hon lämnar den nedfälld. Se istället till att alltid lämna toalettsitsen nedfälld så ses du dels som en gentleman från den nya generationen plus att man slipper tjafset om de små dropparna de gånger man glömt att torka bort dem.


Om författaren

Författare:
Johannes Hansson

Om artikeln

Publicerad: 17 maj 2001 14:38

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: