sourze.se

Varför är Kina okej men inte Kuba?

Cuba - mindre intressant på "marknaden" fördöms tusen gånger, Kina däremot, där finns det resurser, pengar, så där skälls det med små bokstäver. Men vad händer där?

Vår jord, som ter sig så vacker och idyllisk på håll, till exempel från en rymdfarkost, är en kökkenmödding av onda viljor, så synes det mig, när jag läser om ganska häftiga ramaskrin, långa politiska utläggningar men även rena hatartiklar angående Cuba, SAMTIDIGT som handel och turism med exempelvis Kina fortgår i största sämja! Det är mig en gåta!

Nog för att man gläds att det kinesiska folket - de vanliga människorna - slipper gå i sina slitna blåkläder, läsande Maos lilla röda och numera både kan e-maila och omgås internationellt på olika sätt, men landets politik då!

Utan avbrott fängslas folk, ställs inför rätta, döms till döden - i värsta fall får familjerna står för kostnaden av repet eller kulan! Vad är detta nu då? Visserligen märks kanske inte det i Kina om några turister mindre besöker landet, men om bojkotten vore worldwide? Då kanske?

Dessutom vill jag minnas mig ha läst, att avrättningstekniken går så till att man skjuter den dömde så att vissa kroppsdelar ej skadas, som då tas omhand i organ-industrin. Nå, hur förhåller det sig EGENTLIGEN?
Det skulle betyda att justitiemord inte är något hinder för att få tag i ständigt färska organ...

Vad hade Hitler kunnat gjort med alla de miljoner som dödades om den medicinska tekniken redan hade kommit så långt som idag? På vårt vackra jordklot förekommer de otroligaste saker; på denna blå planet bor tydligen någon sorts nya "dinosaurier" maktgalna penningsgiriga hutlöst grymma upprättgående varelser, som kallar sig människor och som tyvärr tycks tro att de kan göra vad de vill, i alla fall somliga av dem...!!!???

... och dom gör det också...


Om författaren

Författare:
Hildegard Trinkies

Om artikeln

Publicerad: 10 maj 2001 10:44

Fakta

Ingen faktatext angiven föreslå

Plats

Artikeln är inte placerad. föreslå

Dela artikeln

Länk till artikeln: