Spansk "pytt i panna"

Den här tråden diskuterar artikeln Spansk "pytt i panna".
Inlägg #1: Postat: 2003-10-27 20:39:00
Viktor
Tack Lennart för Paella-receptet, ska laga den imorgon. Vi har liksom ombytta roller här hemma, frun arbetar och skaffar pengar. Jag lagar maten, städar, handlar men får inte ta han om tvätten mm. Hustrun gjorde det i 25 år så nu är det min tur. Dessutom har vi för tillfället tre söner som bor hemma, dom kräver sin del.
Inlägg #2: Postat: 2003-10-27 21:14:00
sten
Inget fel att variera litet men jag vill känna smaken och lukten av saffran...
Inlägg #3: Postat: 2003-10-28 12:27:00
DonFendi
DonFendi, alias KYREUS vill verkligen tacka muchas gracias Lennart för puffen för * PAELLA*,
en riktigt läcker rätt som jag nyligen åt många gånger när familjen var i Andalucia.
Inlägg #4: Postat: 2003-10-28 12:55:00
Anna Carlén
Tycker personligen att man ska försöka få tag i saffran till en sån här rätt. Blir så mycket godare då.
Sen är det gott att ha soltorkade tomater i också om man vill ha mer sälta.
Laddar...